top of page

Πότε βοηθάει το "κλέψιμο"Πιστοί στο ραντεβού μας και στην υπόσχεση να διαχειριστούμε με επιτυχία το σωματικό μας βάρος, σήμερα θα γνωρίσουμε τον επόμενο εξορκιστή της λιγούρας που σε ταλαιπωρεί και δεν είναι άλλος από το να επιτρέπεις στον εαυτό σου μια μικρή απόλαυση.


Σε τι συνίσταται αυτό;


Χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνική, απλά θα επιτρέπεις στον εαυτό σου την κατανάλωση μιας πολύ μικρής μερίδας από ό,τι λαχταράς.


Τώρα, υπάρχει ένα πολύ σημαντικό πράγμα που πρέπει να κρατήσουμε κατά νου εδώ.


Αυτή η τεχνική λειτουργεί μόνο σε ανθρώπους με συγκεκριμένο μοτίβο διατροφικών συμπεριφορών.

Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που μπορούν εύκολα να σταματήσουν, έχοντας καταναλώσει μια μικρή ποσότητα από το αγαπημένο τους –αλλά επιβαρυντικό θερμιδικά- φαγητό.


Αυτή η τεχνική είναι για εσένα, που απαιτούνται μόνο ελάχιστες ποσότητες από όποιο φαγητό λαχταράς, για να νιώσεις ικανοποίηση και να διαχειριστείς τις αποδυναμωτικές σκέψεις τις στιγμής.


Από την άλλη υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν ακριβώς το αντίθετο.


Αυτοί είναι οι άνθρωποι που είναι περισσότερο «ασπρόμαυροι» σκέφτονται με όρους «όλα ή τίποτα» και αν θα φάνε ένα μπισκότο θα πρέπει να τελειώσουν και όλο το πακέτο.


Αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να αποφεύγουν τη χρήση αυτής της τεχνικής.


Αντίθετα αν είσαι στην πρώτη κατηγορία ανθρώπων, όπως την περιγράψαμε παραπάνω, μπορείς άφοβα να χρησιμοποιήσεις τη συγκεκριμένη τεχνική προς όφελος σου.


Εάν είσαι σε θέση να σταματήσεις μετά από μια μικρή μερίδα ή ένα κομμάτι από αυτό που επιθυμείς, θα έχεις επιβαρύνει την συνολική ημερήσια κατανάλωση θερμίδων με περίπου 50-100 θερμίδες επιπλέον (ανάλογα με το φαγητό).


Αυτό το νούμερο δύσκολα θα δημιουργήσει πρόβλημα στην συνολική προσπάθεια σου να διαχειριστείς το βάρος σου.


Αν αυτή η τεχνική σε βοηθά να τηρήσεις τη διατροφή σου την υπόλοιπη ημέρα, αυτή μπορεί να εξελιχθεί σε μία εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος για την αντιμετώπιση της λαχτάρας σου για φαγητό.

Αυτή είναι μια υπόσχεση που μπορώ να σου την δώσω άφοβα.


Μία υπόσχεση που στηρίζεται στα επιτυχή αποτελέσματα όλων των πελατών μου, ανδρών και γυναικών που κατάφεραν να διαχειριστούν το σωματικό τους βάρος … για πάντα!


Σκοπός μου είναι να μοιραστώ μαζί σου όλες εκείνες τις τεχνικές και τα εργαλεία, που αποδεδειγμένα μπορούν να σε βοηθήσουν όχι μόνο να κατακτήσεις το ιδανικό βάρος αλλά και να το διατηρήσεις για πάντα.


Συνέχισε να διαβάζεις όσα μοιράζομαι μαζί σου και σου δίνω την υπόσχεση ότι θα αποκτήσεις μια αξιόπιστη εργαλειοθήκη για την διαχείριση του βάρους σου.


Έως την επόμενη συνάντησή μας, σου εύχομαι η κάθε μέρα να σε φέρνει και πιο κοντά στην επιτυχία των στόχων σου.


Και χαμογέλα σε κάθε ευκαιρία!


Όχι γιατί η ζωή είναι εύκολη, ή τέλεια, ή όπως ακριβώς θα την ήθελες, αλλά επειδή έχεις επιλέξει να είσαι ευτυχισμένη/ος και ευγνώμων για όλα τα καλά πράγματα που έχεις και όλα τα προβλήματα που ξέρεις ότι δεν έχεις.


Επέτρεψέ μου να σε ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά για την εμπιστοσύνη σου.


Νίκος Σαπουντζής, MBA MSc

End Results Certified Life & Business Coach

Speaker | Seminar & Workshop Leader | Συγγραφέας


ΥΓ.#1 Το πρόγραμμα "Άλλαξε το βάρος σου, Άλλαξε τη ζωή σου", θα σου προσφέρει όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να αρχίσεις να κάνεις αλλαγές στον τρόπο ζωής σου, ώστε να αισθανθείς πιο υγιής, να έχεις περισσότερη ενέργεια και να αρχίσεις να χαίρεσαι περισσότερο τη ζωή σου.


Για να λάβεις ενημέρωση όταν το πρόγραμμα θα είναι ανοιχτό για νέους συμμετέχοντες κάνε κλικ εδώ


ΥΓ.#2 Ενώ αν είσαι από τους ανθρώπους που επιθυμούν να είναι πιο επιτυχημένοι και ευτυχισμένοι μέσα στη σχέση τους, την ζωή και τα επαγγελματικά τους και θέλεις να σε βοηθήσω προσωπικά, τότε κάνε κλικ εδώ για να δεις όλες τις λεπτομέρειες για μια πιθανή συνεργασία μας.


Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page