top of page

Αυτά είναι τα βιβλία μου...

Ελπίζω να τα απολαύσεις και να σε βοηθήσουν πραγματικά.

2024. Η Καλύτερη Χρονιά Σου, Μέχρι την Επόμενη...

Αν επιθυμείς το 2024 να είναι η καλύτερη χρονιά της ζωής σου μέχρι την επόμενη... δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις το μονοπάτι που ξεδιπλώνεται μέσα από τις σελίδες του βιβλίου που έγραψα για σένα!

 

Αυτό το Βιβλίο/Οδηγός για να την Νέα Σου Χρονιά θα σε βοηθήσει να κάνεις δύο πράγματα:

 

  • Θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις με επίγνωση το 2023, αξιολογώντας την χρονιά που μόλις πέρασε και δίνοντάς σου την δυνατότητα να εντοπίσεις ρεαλιστικά και αληθινά που βρίσκεσαι σήμερα!

  • Θα σε βοηθήσει με εύκολο τρόπο (αφού κατανοήσεις το πού βρίσκεσαι σήμερα και πώς ολοκληρώνεις το 2023, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου) να θέσεις (και να υλοποιήσεις!!!!) ό,τι είναι σημαντικό για σένα στον τομέα της υγείας, των προσωπικών/οικογενειακών και ερωτικών σχέσεων, στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, στον τομέα της διασκέδασης/απόλαυσης, και της προσωπικής/πνευματικής ανάπτυξής σου.

 

Γιατί μόνο αφού συγκεντρώσεις τα δεδομένα του 2023 και κατανοήσεις που ακριβώς βρίσκεσαι τώρα, στους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, θα είσαι σε θέση να στοχεύσεις εκεί που θέλεις να φτάσεις, και φυσικά, να τα καταφέρεις μέσα στο 2024.

 

Αυτό είναι ένα από τα δώρα μου για σένα, κι εύχομαι να σε συντροφεύσει δημιουργικά, για την νέα σου "βόλτα" γύρω από τον ήλιο!

 

Ας είναι λοιπόν το 2024 η καλύτερη χρονιά της ζωής σου… μέχρι την επόμενη!!!  Μπορείς να αποκτήσεις το βιβλίο, ΤΩΡΑ, ΑΜΕΣΑ + ΔΩΡΕΑΝ. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πας ΕΔΩ

2024 book cover.jpg

Αγάπη Είναι...
Βασικοί Κανόνες Επιβίωσης Μέσα Στην Σχέση

Αν η σχέση σου αντιμετωπίζει τον φόβο ότι πλέον οι ζωές σας ακολουθούν διαφορετικά μονοπάτια, έλλειψη αποτελεσματικής επικοινωνίας, συχνούς καβγάδες ή μια μη ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, τότε αυτό το βιβλιο ανήκει στην κατηγορία: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΩΡΑ.

Στο βιβλίο αυτό βλέπουμε τι λειτουργεί και τι δεν έχει αποτέλεσμα στη σχέση μας με τον/τη σύντροφό μας, όταν γιγαντώνεται το αίσθημα της πλήξης, όταν κάνει την εμφάνιση της η ασυμβατότητα στόχων και «θέλω», όταν υπάρχουν έντονα διλλήματα όσον αφορά το κοινό μέλλον του ζευγαριού.

 

Δεν είμαστε λογικά πλάσματα όσον αφορά τις σχέσεις.  Το μεγαλύτερο ποσοστό των αποφάσεών μας είναι βασισμένο στα συναισθήματά μας. 

 

Μακροπρόθεσμα όμως, είτε μας αρέσει, είτε όχι, ακόμη κι αν δεν ακούγεται πολύ «ρομαντικό» αυτή την στιγμή, οι επιτυχημένες σχέσεις είναι αυτές που βασίζονται στα πλεονεκτήματα που μας προσφέρει η λογική. Από την άλλη, επίσης μακροπρόθεσμα, οι  «εκρηκτικές» σχέσεις, έχει αποδειχτεί πως είναι καταδικασμένες στην αποτυχία.

 

Και για να μην παρεξηγηθώ… δεν πρεσβεύω τη βέβηλη άποψη, πως πρέπει να πάψεις να είσαι ερωτευμένος/ερωτευμένη, δεν λέω ότι πρέπει ξαφνικά να σταματήσεις να νοιώθεις, γιατί τότε θα είσαι πολύ απλά, νεκρός.

 

Αυτό που προσπαθώ να σου πω, είναι πως μια ολοκληρωμένη, ώριμη σχέση δεν μπορεί να στηριχθεί μόνο στα συναισθήματα.  Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου και Καλή Επιτυχία!

 

Μπορείς να αποκτήσεις το βιβλίο, ΤΩΡΑ, ΑΜΕΣΑ + ΔΩΡΕΑΝ. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνει click ΕΔΩ.

Αγάπη Είναι...(1).png

Ένα Τοσοδουλη "ρ" Στην Χώρα Του Διαφορετικού

Το μικρό και σκανταλιάρικο «ρ», θέλοντας να δει τι υπάρχει πέρα και έξω από το «Βιβλίο Που Έχει Όλες Τις Απαντήσεις», το μέρος όπου ζει, παρακινούμενο από το θαυμάσιο θαυμαστικό, και το πάνσοφο «Ω» φεύγει καβάλα στον Πήγασό του για την «Χώρα Του Διαφορετικού».


Εκεί συναντά ένα ιερογλυφικό, ένα ιδεόγραμμα κι έναν αριθμό που το βοηθούν να καταλάβει πως προορισμός του είναι να προσφέρει αγάπη, βοήθεια, κατανόηση και φιλία σε όποιον την έχει ανάγκη. Ένας δρόμος που μαθαίνει να επιλέγει με την καρδιά και την φαντασία του, μέσα από τόλμη και πίστη.


Έτσι, όταν συναντά τον Πασχάλη να κλαίει επειδή δεν μπορούσε να πει το «ρ» και τα άλλα παιδιά τον κορόιδευαν, το μικρούλι «ρ» ξέρει πολύ καλά τι να κάνει και τι να πει για να τον βοηθήσει.

 

Ένα παραμύθι για παιδιά, από τον Νίκο Σαπουντζή, End Results Certified Life & Business Coach, που φανερώνει την δύναμη της φαντασίας, της θέλησης και της πίστης στον εαυτό τους.

 

Μια ιστορία που βοηθά τα παιδιά να αποδέχονται την διαφορετικότητα και να προσφέρουν αγάπη, βοήθεια, κατανόηση και φιλία, σε όποιον και σε ό,τι το έχει ανάγκη.

ΝΙΚΟΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ  Ένα Τοσοδουλη "ρ" Στην Χώρα Του Διαφορετικούεξώφυλλο

Λάβε Τώρα το Δωρεάν Workbook
H Δύναμη Των 5

Εφαρμόζοντας τις δραστηριότητες που θα βρεις στις σελίδες του Workbook, θα γνωρίσεις τον εαυτό σου σε βάθος και θα υλοποιήσεις αυτά που ΕΣΥ επιθυμείς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.


Γιατί δεν υπάρχει τίποτα στην Προσωπική ή Επαγγελματική σου Ζωή που να μην μπορείς να καταφέρεις με την Δύναμη Των 5

workbook cover dynami 5 ONE.jpg
bottom of page