top of page

Είμαι ο Νίκος Σαπουντζής

End Results Certified Life & Business Coach

Speaker | Seminar Leader | Συγγραφέας

Δημιουργός της Μεθόδου: "Η Δύναμη Των 5"


Και με την Δύναμη Των 5, βοηθάω υπέροχους ανθρώπους σαν κι εσένα, ομάδες, επιχειρήσεις και  επιχειρηματίες, να πετυχαίνουν τους στόχους τους, και να υλοποιούν τα θέλω και τα όνειρά τους στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

 

Έτσι επιτυγχάνουν την αλλαγή και το αποτέλεσμα επιθυμούν. Καταφέρνοντας παράλληλα να είναι πιο ευτυχισμένοι και επιτυχημένοι στους τομείς που τους είναι αληθινά σημαντικοί.

Από μικρός είχα έναν στόχο.
Να ανακαλύψω τι με κάνει ευτυχισμένο στην προσωπική και επαγγελματική μου ζωή.

Αυτός ο στόχος, με οδήγησε σε ένα μονοπάτι συνεχούς αναζήτησης. Εκπαίδευση. Ανακάλυψη. Αλλαγή και επαναπροσδιορισμός των αξιών μου.

Γνώση του πώς να αγαπώ τον εαυτό μου και τον κόσμο.
Συντονισμός. Δοκιμή. Επίτευξη.

Μια πορεία που ήταν, και συνεχίζει να είναι, σπαρμένη με λάθη. Η ίδια πορεία όμως, που μου δείχνει πώς να μην τα επαναλάβω.

Είχα την χαρά να ακολουθήσω διαφορετικούς επαγγελματικούς δρόμους. Αλλά πάντα αγαπούσα την επαφή και την διαδραστικότητα με τους ανθρώπους.

Ξεκίνησα με την διδασκαλία και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις, αλλά μετά από μια πολύχρονη καριέρα, αποφάσισα ότι αυτό που πραγματικά με γέμιζε, ήταν να βοηθώ τους ανθρώπους να βρίσκουν τον τρόπο για να κάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ το End Result, να βρίσκουν τις κατάλληλες λύσεις και απαντήσεις στα θέματα που τους προβληματίζουν και να νοιώθουν ότι ζουν πραγματικά και ουσιαστικά την ζωή τους. 

Αυτό το κάλεσμα με οδήγησε στην Δημιουργία της Μεθόδου μου "Με Την Δύναμη των 5" και την κατάκτηση του End Results Coaching, μέσα από μια σειρά εκπαιδεύσεων στην Αμερική και την Αγγλία, που μου έδωσαν την εργαλειοθήκη, που επιτρέπει να παράγονται αποτελέσματα προς την επιθυμητή κατεύθυνση.

σεμινάριο: Από μικρός είχα έναν στόχο. Να ανακαλύψω τι με κάνει ευτυχισμένο στην προσωπική και επαγγελματική μου ζωή.

Λατρεύω το να έρχομαι σε επικοινωνία και επαφή με τους ανθρώπους.


Να εμπνέω και να εμπνέομαι.

Η δίψα μου για την κατανόηση των σχέσεων με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό μας, με βοηθά να ανακαλύψω την πραγματική φύση αυτού που μας κάνει Ανθρώπους, και να αντιληφθώ τα όρια των όσων μπορούμε να πετύχουμε.

Μπορούμε να πετύχουμε πολλά γιατί ο καθένας δικαιούται να βιώνει μια ζωή όπως ακριβώς την έχει ονειρευτεί σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Μην συμβιβάζεσαι.  Και πιστεψέ με, η τύχη δεν παίζει κανένα ρόλο. 

Θα χαρώ λοιπόν να σε γνωρίσω και να μου επιτρέψεις να σε βοηθήσω με την Δύναμη Των 5 και το Ends Results Coaching, για να αλλάξεις τώρα προς το καλύτερο την ζωή σου.

DSCF3765.jpg

Λάβε Τώρα το Δωρεάν Workbook
H Δύναμη Των 5

Εφαρμόζοντας τις δραστηριότητες που θα βρεις στις σελίδες του Workbook, θα γνωρίσεις τον εαυτό σου σε βάθος και θα υλοποιήσεις αυτά που ΕΣΥ επιθυμείς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.


Γιατί δεν υπάρχει τίποτα στην Προσωπική ή Επαγγελματική σου Ζωή που να μην μπορείς να καταφέρεις με την Δύναμη Των 5

workbook cover dynami 5 ONE.jpg

Έχω συνεργαστεί με εκατοντάδες ανθρώπους σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και με εταιρίες και οργανισμούς όπως...

NATO logo.png
μητροπολιτικο κολλεγιο logo.png
american farm school logo_edited.png
mediterranean college logo.png
goody's logo.png
attica logo.png
siemens logo.png
flocafe logo.png
εθνικο κεντρο δημοσιας διοικησης και αυτοδιοικησης logo.png
ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ logo.png
papapostolou logo.png
New Horizons Nigeria logo.png
todaylicious logo.png
4 all logo.png
1.png
oriflame logo.png
DSCF4097.jpg

Επαγγελματικό & Ακαδημαϊκό
Βιογραφικό

Ο Νίκος είναι End Results Advanced Certified Life & Business Coach, Speaker, Seminar & Workshop Leader, καθώς και Συγγραφέας. Είναι επίσης ο Δημιουργός της Μεθόδου: "Η Δύναμη Των 5" και εργάζεται επί σειρά ετών με υπέροχους ανθρώπους, ομάδες, επιχειρηματίες και επιχειρήσεις που θέλουν να λύσουν τα προβλήματά τους και θέλουν να πετύχουν τους στόχους, τα θέλω και τα όνειρά τους.

 

Έχει βοηθήσει σε προσωπικό επίπεδο μέσα από 1:1 Coaching Συναντήσεις εκατοντάδες υπέροχους ανθρώπους από όλο τον κόσμο να βρούνε λύσεις και απαντήσεις σε θέματα που τους απασχολούσαν, αλλά και να υλοποιήσουν στόχους, όνειρα, θέλω και φιλοδοξίες που ήταν/είναι πολύ σημαντικά για αυτούς.

 

Αντίστοιχα, μέσα από το μονοπάτι της Μεθόδου του "Η Δύναμη των 5" έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες άτομα μέσα από τα σεμινάριά του, γεγονός που τον κατατάσσει στους πλέον επιφανείς End Results Life & Business Coaches.

 

Ο Νίκος είναι πιστοποιημένος NLP Trainer, από το American Union of NLP, Certified Basic Ericksonian Hypnotist πιστοποιημένος από το American Alliance of Hypnotists και Transactional Analysis Expert πιστοποιημένος από το Centre of Excellence UK.

Το 2010 απέκτησε το Life Skills Coaching Advanced Diploma, από το Stonebridge College, UK και το Level 4 Life Skills Coaching Advanced Award, από το National Qualification Framework, UK.

 

Επίσης το 2007 απέκτησε το Coaching Masteries Certification I, από το The International Association of Coaching, USA.

 

Κατέχει ένα Master in Science, από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, κι ένα Master in Business Administration (MBA), από το Kingston University - London U.K, ενώ το πρώτο του πτυχίο είναι από την Σχολή Νομικών και Οικονομικών Επιστημών, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 

Είναι End Results Life & Business Coach,  Συγγραφέας, μαραθωνοδρόμος, δημιουργός της Μεθόδου "Η Δύναμη Των 5" όπου χάρη στην εφαρμογή της δεν υπάρχει End Result... στόχος, θέλω, όραμα και όνειρο, που να μην μπορεί να υλοποιηθεί, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό ή επιχειρηματικό επίπεδο.

Και είναι στην διάθεσή σου για να σε βοηθήσει σε ό,τι είναι σημαντικό για σένα και θέλεις να αλλάξεις ή σε απασχολεί αυτή την εποχή.

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο logo
NLP logo
IAC logo
stonebridge logo
kingston university logo
coe logo
ncfe logo
aah logo
Beach Deck

Όραμά μου είναι να σε βοηθήσω να ανακαλύψεις αυτό που δίνει νόημα και ισορροπία στη ζωή σου, να απελευθερώσεις την εσωτερική δύναμη που κατέχεις, να κατακτήσεις τους στόχους σου και να ζήσεις μια ζωή πληρότητας και αρμονίας.

Αποστολή μου είναι να αναπτύξω μια εξατομικευμένη προσέγγιση, που να ταιριάζει στις ιδιαίτερες συνθήκες που αντιμετωπίζεις ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

 

  • Να δούμε μαζί τη ζωή σου ως σύνολο και όχι αποσπασματικά.

  • Να δημιουργήσω μια ανθρώπινη σχέση μαζί σου η οποία θα βασίζεται στην απόλυτη εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια.

  • Να σου προφέρω τις κατάλληλες τεχνικές, μεθόδους και εργαλεία που θα σου επιτρέψουν να διαχειρίζεσαι τις όποιες αλλαγές αποτελεσματικά, ώστε να πετυχαίνεις τους στόχους ζωής που είναι σημαντικοί για σένα.

 

Οι Τομείς Εξειδίκευσής μου

bottom of page