top of page

Άλλαξε Το Βάρος Σου. Άλλαξε Την Ζωή Σου. Πώς να χάσεις τα κιλά που θέλεις μια για πάντα!



Άλλαξε το βάρος σου | Άλλαξε την ζωή σου Πώς να χάσεις τα κιλά που θέλεις και να μείνεις για πάντα αδύνατη/αδύνατος. Για να λάβεις μέρος στο πρόγραμμα ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ!


 

Γνωρίζεις αυτό το σενάριο;

Παραπανίσια κιλά – δίαιτα – μείωση βάρους – τερματισμός της δίαιτας – παραπανίσια κιλά.


Αν ναι, τότε ξέρω πως κάποια στιγμή είχες αποφασίσει να μετατρέψεις τη ζυγαριά σου από εχθρό σε σύμμαχο. Και κάνεις το προφανές. Δίαιτα.


Η αρχή είναι ενθαρρυντική.


Αφού έχεις μειώσει τις ποσότητες, έχεις παραλείψει γεύματα, έχεις αρνηθεί προσκλήσεις για κοινωνικές εξόδους, έχεις διαγράψει ολόκληρες κατηγορίες τροφών, αρχίζεις και εισπράττεις τα πρώτα ενθαρρυντικά αποτελέσματα από τη ζυγαριά σου.


Συνεχίζεις για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα, μέχρι να πετύχεις το επιθυμητό σωματικό βάρος.


Συγχαρητήρια, έχεις πετύχει το ακατόρθωτο και πρέπει να νιώθεις περηφάνια για τον άθλο σου.


Μάλιστα καλό είναι να το γιορτάσεις. Και τι πιο ταιριαστό από ένα περιποιημένο γεύμα. Άλλωστε τώρα είσαι αδύνατη/ος.


Όμως… ακριβώς αυτό είναι το σημείο που αρχίζεις να κάνεις βήματα πίσω.


Το παραπάνω είναι ένα σενάριο το οποίο συναντώ καθημερινά σε ανθρώπους που έρχονται να ζητήσουν βοήθεια για να ξεφύγουν από τον επώδυνο κύκλο της δίαιτας, ο οποίος επιγραμματικά, όπως λέω και παραπάνω, μπορεί να περιγραφεί ως παραπανίσια κιλά – δίαιτα – μείωση βάρους – τερματισμός της δίαιτας – παραπανίσια κιλά.


Αν θέλεις να σπάσουμε μαζί τον παραπάνω επώδυνο – και χωρίς αποτέλεσμα – κύκλο, τότε κάνε δύο πράγματα:


  1. Δες το Video που ακολουθεί.

  2. Και βεβαιώσου ότι συμμετέχεις στο Πρόγραμμα: «Άλλαξε Το Βάρος Σου… Άλλαξε Τη Ζωή Σου» που σου δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείς αποτελεσματικά το βάρος σου, να βελτιώσεις την υγεία σου, να επανακτήσεις την χαμένη σου αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, χωρίς την εφαρμογή βασανιστικών και εν τέλει αναποτελεσματικών διατροφικών ακροβατισμών.



Το Πρόγραμμα: «Άλλαξε Το Βάρος Σου… Άλλαξε Τη Ζωή Σου», είναι ένα διαδικτυακό πρόγραμμα απώλειας βάρους 20+1 εβδομάδων, θα σου δώσει όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να αρχίσεις να κάνεις αλλαγές στον τρόπο ζωής σου μακροπρόθεσμα, ώστε να αισθανθείς πιο υγιής, να έχεις περισσότερη ενέργεια και να αρχίσεις να χαίρεσαι περισσότερο την ζωή σου.


Θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τις αυτόματες αρνητικές σου σκέψεις που προκαλούν προβλήματα βάρους.


Και θα είσαι σε θέση να εντοπίσεις ποιες καταστάσεις προκαλούν ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες και θα μάθεις νέους τρόπους αντιμετώπισης των συναισθημάτων σου.


Μέσα από την συνεργασία μας, θα μπορέσεις να ενσωματώσεις υγιεινές διατροφικές συνήθειες στην καθημερινότητα σου, να επιτύχεις τον στόχο απώλειας βάρους σου, αλλά και να διατηρήσεις το επιθυμητό βάρος σου για πάντα.



Έχω δει τους ανθρώπους να παλεύουν με το βάρος και την ταλαιπωρημένη υγεία τους για χρόνια.


Γι' αυτό σε παρακαλώ, μην σπαταλάς πλέον την πολύτιμη ζωή σου.

Η εμπειρία μου από την συνεργασία με ανθρώπους που επιθυμούσαν την αποτελεσματική και μόνιμη διαχείριση του βάρους τους, μου δίδαξε ότι η αλλαγή είναι δυνατή.


Γι' αυτό το λέω και σε σένα: Χάσε βάρος… όχι τον εαυτό σου!!!

Το σώμα σου είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από μια εικόνα… είναι η ζωή σου.


Άλλαξε την εστίασή σου στη βελτίωση της υγείας σου και αποφάσισε να επιλέξεις μια διαφορετική λύση για την επιτυχημένη διαχείριση του βάρους σου.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκε το Άλλαξε το βάρος σου | Άλλαξε την ζωή σου — για να σε βοηθήσει να επιτύχεις μακροπρόθεσμη απώλεια βάρους με ένα συνδυασμό πρωτοποριακών μεθόδων, τεχνικών και εργαλείων, που στοχεύουν στο μυαλό (σκέψεις) και στην καρδιά (συναισθήματα) και ρυθμίζουν την πείνα, μειώνουν την ανάγκη κατανάλωσης αχρείαστων θερμίδων και επιφέρουν αλλαγή των αποδυναμωτικών συνηθειών με νέες, πολύ πιο βοηθητικές.

Πρόκειται για ένα Πρόγραμμα που σε διδάσκει πώς να αλλάξεις τη σχέση σου με το φαγητό και την άσκηση και σου δίνει τα εργαλεία για να κάνεις μακροπρόθεσμες αλλαγές για διαρκή απώλεια βάρους.


Αυτό σημαίνει ότι μόλις χάσεις το επιπλέον βάρος, θα έχεις επίσης τη γνώση για το πώς να συνεχίσεις να κάνεις υγιεινές επιλογές στο μέλλον. Αγάπησε το σώμα σου στο εδώ και τώρα και αυτό θα στο ανταποδώσει.

Κι αυτή είναι μια υπόσχεση που μπορώ να σου την δώσω άφοβα.

Μία υπόσχεση που στηρίζεται στα επιτυχή αποτελέσματα όλων των πελατών μου, ανδρών και γυναικών που κατάφεραν να διαχειριστούν το σωματικό τους βάρος … για πάντα!

Έως την επόμενη συνάντησή μας, σου εύχομαι η κάθε μέρα να σε φέρνει και πιο κοντά στην επιτυχία των στόχων σου.


Και χαμογέλα σε κάθε ευκαιρία!


Όχι γιατί η ζωή είναι εύκολη, ή τέλεια, ή όπως ακριβώς θα την ήθελες, αλλά επειδή έχεις επιλέξει να είσαι ευτυχισμένη/ος και ευγνώμων για όλα τα καλά πράγματα που έχεις και όλα τα προβλήματα που ξέρεις ότι δεν έχεις.


Επέτρεψέ μου να σε ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά για τον χρόνο και την εμπιστοσύνη σου.


Νίκος Σαπουντζής, MBA MSc

End Results Certified Life & Business Coach

Speaker | Seminar & Workshop Leader | Συγγραφέας


ΥΓ. Το πρόγραμμα "Άλλαξε το βάρος σου, Άλλαξε τη ζωή σου", θα σου προσφέρει όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να αρχίσεις να κάνεις αλλαγές στον τρόπο ζωής σου, ώστε να αισθανθείς πιο υγιής, να έχεις περισσότερη ενέργεια και να αρχίσεις να χαίρεσαι περισσότερο τη ζωή σου.


Για να ξεκινήσεις τα συναρπαστικά βήματα αυτής της διαδρομής και για να εξασφαλίσεις την συμμετοχή σου κάνε κλικ εδώ




Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page