top of page

Δωρεάν Σεμινάριο Για Το Πώς Να Αλλάξεις Τον Εαυτό Σου. Πώς Να Λύνεις Δύσκολα Προβλήματα, Να Βρεις Το


Ο Οκτώβρης βρίσκει την οικογένεια μου με ένα μέλος επιπλέον. Είναι 700gr, έχει ύψος ένα με το πάτωμα και ακούει (προς το παρόν – η Αναστασία, η κόρη μας, αλλάζει όνομα ανά μία ώρα) στο όνομα Γλύκα.

Δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω τον πραγματικό ήρωα, που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι άλλος από την αγαπημένη μου Μαρία. Είναι αυτή που πέρα από τις όποιες αντιρρήσεις της, συμφώνησε στο να έρθει στο σπίτι μας αυτή η χνουδόμπαλλα.

Αυτός είναι ο λόγος που το Δωρεάν Βιωματικό Εργαστήριο: «Ντροπαλοί ήρωες, κουρασμένοι δράκοι… ή αλλιώς γιατί η ονειρεμένη ζωή να μένει παραμύθι» είναι αφιερωμένο στην λατρεμένη μου σύζυγο.

Αντλώντας στοιχεία από τη λογοτεχνία, την ανθρωπολογία και την ψυχολογία, την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου σε συνεργασία με το Biscotto στο Εμπορικό Κέντρο Μediterranean Cosmos (11ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης/Νέων Μουδανιών) στις 20.15 - 22.00...

Θα σηματοδοτήσουμε την πορεία του ήρωα που κρύβουμε όλοι μέσα μας και θα γνωρίσουμε τα ηρωικά αρχέτυπα, δείχνοντας τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αποτελέσουν πηγές εσωτερικής δύναμης, για να ανακαλύψουμε κρυμμένα χαρίσματα, να αλλάξουμε τον εαυτό μας, να επιλύσουμε δύσκολα προβλήματα και να μεταμορφώσουμε τη ζωή μας.

Αν επιθυμείς να αποκτήσεις την γνώση που θα σου επιτρέψει να αλλάξεις και να κατανοήσεις βαθιά τον εαυτό σου, αλλά και να διεκδικήσεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία της ζωής σου, τότε το Δωρεάν Βιωματικό Εργαστήριο: «Ντροπαλοί ήρωες, κουρασμένοι δράκοι … ή αλλιώς γιατί η ονειρεμένη ζωή να μένει παραμύθι» είναι σίγουρα ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Σε συνεργασία με το Biscotto, λοιπόν, για μια και μοναδική βραδιά, θα αποκαλύψω όλα τα μυστικά που πρέπει να γνωρίζουμε ώστε να διαβούμε με ασφάλεια το μονοπάτι του ήρωα, νικώντας Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες και κατακτώντας το Άγιο Δισκοπότηρο αλλάζοντας τον εαυτό μας.

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, λοιπόν, στο biscotto coffee+ στο Εμπορικό Κέντρο Μediterranean Cosmos (11ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης/Νέων Μουδανιών) στις 20.15 - 22.00, ξεκινά η αποκωδικοποίηση της ίδιας μας της ταυτότητας.

Δεδομένου ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για να το παρακολουθήσουν όσοι περισσότεροι μπορούν, αλλά και λόγω της συγκεκριμένης χωρητικότητας της αίθουσας που θα μας φιλοξενήσει, σου προτείνω να κάνεις άμεσα την εγγραφή της συμμετοχής σου εδώ.

Μπορείς να κάνεις κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.

Σε περιμένω να γνωριστούμε και από κοντά την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, στις 20.15, ενώ σου εύχομαι η κάθε μέρα να σε φέρνει και πιο κοντά στην επιτυχία των στόχων σου.

Νίκος Σαπουντζής MBA MSc

Life & Executive Coach

ΥΓ. Θα υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις για όλους τους συμμετέχοντες. Μην χάσεις τη δική σου ευκαιρία. Κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ είναι δωρεάν και μπορείς να κοινοποιήσεις αυτό το γεγονός στους δικούς σου ανθρώπους και φυσικά να έρθεις με παρέα!

Θυμίζω: biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos). Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017. Έναρξη: 20:15-22.00. Είσοδος ελεύθερη.

Μπορείς να κάνεις κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ. Επίσης σε ενημερώνω ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos.

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page