top of page

Πρόσκληση Σε Δωρεάν Workshop Με Αφορμή Το Παραμύθι Μου Για Να Θυμηθούμε Την Δύναμη Της Φαντασίας, Τη


"Οι άνθρωποι δεν χρειάζονται πάντα συμβουλές… Μερικές φορές το μόνο που χρειάζονται είναι ένα χέρι για να κρατηθούν… ένα αυτί να τους ακούσει …και μια καρδιά που να μπορεί να τους καταλάβει!"

-Μικρός Πρίγκιπας

Σήμερα είμαι καλεσμένος στο www.Writing-Online.gr, στο Online Σχολείο για Συγγραφείς σαν κι εμάς, της αγαπημένης μου, της Μαρίας Γούσιου, της γυναίκας μου.

Είμαι ορκισμένος μαθητής της, έχω παρακολουθήσει όλα τα προγράμματά της, έχει επιμεληθεί προσωπικά όλα τα βιβλία μου και αφορμή για την σημερινή μας κουβέντα είναι το παραμύθι που έχω γράψει αλλά και το Δωρεάν Workshop που θα διεξαχθεί και σε προσκαλώ, με αφορμή το ιδιαίτερο περιεχόμενό του.

Το παραμύθι είναι ένα από τα πρώτα μου βιβλία, αλλά δεν είναι το μοναδικό.

Γράφω από πολύ νωρίς ποίηση, μαζί με μια μικρή ομάδα μαθητών της Μαρίας γράψαμε ένα σενάριο για ταινία μεγάλου μήκους το οποίο απέσπασε το πρώτο βραβείο σε σχετικό διαγωνισμό που διεξάγει στην Αγγλία, ενώ μετά την βράβευσή τους το Hollywood έχει δείξει ενδιαφέρον για το σενάριο αυτό.

Έχω γράψει μη-λογοτεχνικά βιβλία ως Coach και φέτος το καλοκαίρι, θέλω να γράψω το νέο μου βιβλίο, με αφορμή όσα μου έχουν διδάξει οι πελάτες μου και μπορείς να δεις και να προμηθευτείς τα βιβλία μου ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΕΔΩ.

Η Συγγραφή έγινε αφορμή να συναντηθούμε με την Μαρία, να γνωριστούμε και να ερωτευτούμε, όταν πήγα ως μαθητής της στο Εργαστήρι Συγγραφικής Τέχνης όπου δίδασκε στην Θεσσαλονίκη και η Συγγραφή παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της οικογένειάς μας.

Το σπίτι μας είναι γεμάτο βιβλία και βιβλιοθήκες (ένας συγγραφέας οφείλει να είναι και ενεργός αναγνώστης), καθημερινά γράφουμε οικογενειακώς (ακόμη και η μικρή μας κόρη... ζωγραφίζει και γράφει τα δικά της βιβλία και φυσικά μετά, για να τα διαβάσουμε, μας τα πουλάει και βάζει τα χρήματα στον κουμπαρά της!...) και διαρκώς, επίσης οικογενειακώς, έχουμε ιδέες και εμπνεύσεις και θέλουμε να γράψουμε νέα βιβλία.

Με αφορμή το παραμύθι μου, "Ένα Τοσοδούλι “ρ” Στη Χώρα Του Διαφορετικού" που κάθε φορά που η Μαρία το διαβάζει στην κόρη μας κλαίει από συγκίνηση... ιδιαίτερα προς το τέλος του, για το μήνυμα που μεταφέρει σε όλους μας, και όχι μόνο στα παιδιά...

Μαζί με την Χάιδω Μαγούνη, θα μιλήσουμε σε γονείς, παιδιά, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες που εργάζονται με τα παιδιά, στα πλαίσια ενός Δωρεάν Workshop που σκοπό του έχει να θυμηθούμε την δύναμη της φαντασίας, της θέλησης και της πίστης στον εαυτό μας.

Γι' αυτό η Μαρία μου ζήτησε αυτή την εβδομάδα να μοιραστώ με όλους μας την εμπειρία μου ως Συγγραφέας, αλλά και τον ρόλο που η Συγγραφή παίζει στην ζωή μου τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Θα με ακούσεις να λέω:

  • Πως όταν αγκαλιάζουμε την διαφορετικότητα μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε.

  • Γιατί πιστεύω και ο ίδιος πως η Συγγραφή είναι Τέχνη και Τεχνική μαζί.

  • Πού και πώς βρίσκω την θέληση να γράψω.

  • Πώς η Συγγραφή βοηθάει εμένα προσωπικά, μπορεί να βοηθήσει εσένα, αλλά βοηθά και τους πελάτες μου.

  • Μέσα από την κουβέντα μας θα ακούσεις την συμβουλή μου για το πως να ξεπερνάμε τις ανασφάλειες που μπορεί να έχουμε όλοι μας κατά καιρούς.

  • Και εξηγώ πώς και γιατί η Συγγραφή παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και στην επαγγελματική του ζωή ως Life & Business Coach.

Δεν υπάρχει βιβλίο, επιτυχία, στόχος και όνειρο που να μην μπορείς να κατακτήσεις.

Η κουβέντα μας αυτή είναι μια ακόμη τρανταχτή απόδειξη που μας φανερώνει πως όταν θέλεις να κάνεις ένα όνειρό σου πραγματικότητα, πλέον οι άνθρωποι, η τεχνολογία και η γνώση είναι στην διάθεσή σου για να σε βοηθήσουν, να σε καθοδηγήσουν, αλλά και να σταθούν πλάι σου, ώστε να επιτευχθεί αυτό που ακριβώς επιθυμείς!

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ένα Τοσοδούλι "ρ" Στην Χώρα Του Διαφορετικού


Το μικρό και σκανταλιάρικο «ρ», θέλοντας να δει τι υπάρχει πέρα και έξω από το «Βιβλίο Που Έχει Όλες Τις Απαντήσεις», το μέρος όπου ζει, παρακινούμενο από το θαυμάσιο θαυμαστικό, και το πάνσοφο «Ω» φεύγει καβάλα στον Πήγασό του για την «Χώρα Του Διαφορετικού».


Εκεί συναντά ένα ιερογλυφικό, ένα ιδεόγραμμα κι έναν αριθμό που το βοηθούν να καταλάβει πως προορισμός του είναι να προσφέρει αγάπη, βοήθεια, κατανόηση και φιλία σε όποιον την έχει ανάγκη. Ένας δρόμος που μαθαίνει να επιλέγει με την καρδιά και την φαντασία του, μέσα από τόλμη και πίστη.


Έτσι, όταν συναντά τον Πασχάλη να κλαίει επειδή δεν μπορούσε να πει το «ρ» και τα άλλα παιδιά τον κορόιδευαν, το μικρούλι «ρ» ξέρει πολύ καλά τι να κάνει και τι να πει για να τον βοηθήσει.

Ένα παραμύθι για παιδιά, που φανερώνει την δύναμη της φαντασίας, της θέλησης και της πίστης στον εαυτό τους. Τους βοηθά να αποδέχονται την διαφορετικότητα, και να προσφέρουν αγάπη, βοήθεια, κατανόηση και φιλία σε όποιον και σε ό,τι το έχει ανάγκη.

Με αφορμή το παραμύθι λοιπόν, είστε όλοι καλεσμένοι μου στο Δωρεάν Workshop που θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου, στην Θεσσαλονίκη, στο Teatro Cafe (Λεοφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου, επάνω από το Βασιλικό Θέατρο) στις 20.00μμ.

Ελπίζω να σας δω όλους εκεί!

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας να είσαι πολύ πολύ καλά και να ζεις τις στιγμές σου με πάθος!!

Νίκος

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page