top of page

Όσα Θα Ήθελες Να Γνωρίζεις Για Την Αγάπη.


Γιατί να περιμένουμε την 1 Ιανουαρίου 2019;

Τι είναι αυτό που θα έκανε το υπόλοιπο του 2018 την καλύτερη χρονιά που έχεις ζήσει ποτέ; Περισσότερα λεφτά; Καλύτερη δουλειά; Να χάσεις δέκα κιλά;

Όσο υπέροχα και αν ακούγονται αυτά, υπάρχει κάτι άλλο που εγγυώμαι ότι θα κάνει την χρονιά σου μαγική: αγάπη. Πραγματική, αδιαπραγμάτευτη, ανόθευτη αγάπη.

Είναι αυτό που αλλάζει τα πάντα.

Τι θα γινόταν αν μπορούσες να ζήσεις συνεχώς σε μια κατάσταση αγάπης;

Αυτό το είδος αγάπης που βγάζει το καλύτερο εαυτό σου στην οικογένεια σου, στους φίλους σου, στην δουλειά σου, στην κοινωνία – και σαν αποτέλεσμα δημιουργεί μια ζωή γεμάτη χαρά και νόημα.

Εδώ είναι δέκα συμβουλές για μια νέα αρχή για μια ζωή γεμάτη αρμονία, πληρότητα και ισορροπία.

1. Αγκυροβόλησε σε ένα ασφαλές μέρος. Αν νοιώθεις αγχωμένη, ότι δεν έχεις υποστήριξη ή φοβάσαι, αυτό απομακρύνει την αγάπη. Είναι αδύνατον να ενεργοποιήσεις την φυσιολογία της αγάπης όταν έχεις stress.

Για να ηρεμήσεις από το υπερβάλλον άγχος, πάρε μερικές βαθιές ανάσες και χαλάρωσε την λεκάνη σου, η οποία αποτελεί την βάση του σώματος σου. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι απλώς να οραματιστείς ότι κάθε φορά που εισπνέεις, εισπνέεις φως το οποίο εισχωρεί στο σώμα σου και το φορτίζει και κάθε φορά που εκπνέεις οραματίζεσαι ότι εκπνέεις γκρι ενέργεια η οποία εξέρχεται από το σώμα σου και σε αποφορτίζει.

Σε κάθε εκπνοή νιώσε την ένταση μέσα σου να φεύγει και σε κάθε εισπνοή νιώσε το φως αυτό να σε γεμίζει. Η διάθεσή σου θα αλλάξει άμεσα και το ίδιο θα κάνει και η χημεία του εγκεφάλου σου.

2. Νοιώσε την υποστήριξη σου. Ο Einstein είπε κάποτε ότι η πιο σημαντική απόφαση που μπορείς να πάρεις είναι να πιστέψεις ότι ζεις σε ένα φιλικό σύμπαν – ένα σύμπαν που πάντα σε υποστηρίζει.

Όταν αντιμετωπίζεις μια δυσκολία στην ζωή σου, νοιώσε το αίσθημα της υποστήριξης από αυτό το φιλικό σύμπαν, ψάχνοντας για τρόπους που μπορεί να σε ωφελήσει τελικά αυτή η κατάσταση. Αναρωτήσου, η συγκεκριμένη πρόκληση που καλούμαι να αντιμετωπίσω, είναι για την ευχαρίστηση μου, την ανάπτυξη μου ή και τα δύο;

Αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις την βιοχημική παραγωγή του θυμού και της λύπης και θα διατηρήσει την ροή της αγάπης σου.

3. Νοιώσε τα συναισθήματα σου. Αυτό που ανακάλυψα από την έρευνα μου είναι ότι αν καταπνίγεις τα συναισθήματα σου είναι σαν καταστρέφεις την δυνατότητα που έχεις για να βιώσεις την αγάπη.

Ευτυχώς, υπάρχει και μια άλλη επιλογή: να νοιώσεις τα συναισθήματα σου. Προσπάθησε να βιώνεις τα συναισθήματα σου άμεσα και πλήρως παρατηρώντας τα καθώς μετακινούνται στο σώμα και το μυαλό σου – και στην συνέχεια άφησε τα ελεύθερα.

4. Εξάσκησε την αυτό-συμπόνια. Δοκίμασε μια τεχνική αυτό-αγάπης που φέρνει εσένα στην καρδιά σου και σου υπενθυμίζει να συμπεριφέρεσαι στον εαυτό σου με φροντίδα. Κατά την διάρκεια της ημέρας, αναρωτήσου, Τι είναι το πιο τρυφερό πράγμα που μπορώ να κάνω για τον εαυτό μου τώρα;

Και μετά δώσε προσοχή στην απάντηση και κάνε οτιδήποτε και αν είναι αυτό. Όταν αγαπάς και φροντίζεις τον εαυτό σου, θα δεις ότι αναπόφευκτα αυτό εξυπηρετεί τους πάντες.

5. Απελευθέρωσε την δύναμη της συγχώρεσης. Αν κρατάς πικρίες ή κακίες – που αφορούν το παρελθόν ή το παρόν — τότε πρέπει να γνωρίζεις ότι εμποδίζουν την ικανότητα να αγαπήσεις. Χρησιμοποίησε την αρχαία Χαβανέζικη τεχνική kahuna που λέγεται Ho'oponopono για να συγχωρείς.

Η τεχνική περιλαμβάνει το να κάτσεις ήσυχα και να επαναλάβεις στο μυαλό σου, "Συγνώμη. Σε παρακαλώ συγχώρησε με. Σε ευχαριστώ. Σε αγαπώ," ξανά και ξανά. Βασισμένη στην αρχή του να παίρνεις την ευθύνη για τη ζωή σου, το Ho'oponopono σου επιτρέπει να φέρεις την αγνή συγχώρεση σε κάθε κατάσταση.

6. Άφησε την αγάπη να μπει. Το να λαμβάνεις από άλλους είναι μια πράξη αγάπης και σύνδεσης που ανοίγει την καρδιά σου – και ωφελεί και το σώμα σου. Έρευνες δείχνουν ότι όταν λαμβάνεις, τα επίπεδα σεροτονίνης – ο νευροδιαβιβαστής ευημερίας και της ευτυχίας – αυξάνουν όπως όταν δίνεις.

Την επόμενη φορά που κάποιος θα σου προσφέρει ένα δώρο – είτε με την μορφή δώρου, ή ενός καλού λόγου ή βοήθειας – δέξου το με ευγνωμοσύνη. Χαμογέλασε και πες ευχαριστώ, ενώ ταυτόχρονα θα νοιώσεις το αίσθημα της απόλαυσης στην καρδιά σου.

7. Ζήσε με μια Ευγνωμονούσα καρδιά. Ξεκίνα την δική σου πρακτική ευγνωμοσύνης καταγράφοντας και απολαμβάνοντας συνειδητά όλα όσα λαμβάνεις τώρα. Η ευγνωμοσύνη είναι ο γρήγορος δρόμος προς την αγάπη. Κάνε μια λίστα με πέντε πράγματα για τα οποία είσαι ευγνώμων στο τέλος της ημέρας. Αυτό άλλαξε την ζωή μου και θα κάνει το ίδιο και στην δική σου.

8. Μίλα την γλώσσα της αγάπης. Όταν μιλάμε απευθείας από το μέρος της αγάπης, αγγίζουμε την ίδια αγάπη των ανθρώπων στους οποίους μιλάμε. Για να αυξήσεις την ισχύ της αγάπης σου και να επηρεάσεις θετικά τον κόσμο γύρω σου, χρησιμοποίησε λέξεις που εκπέμπουν συχνότητες της αγάπης – και όχι του φόβου.

9. Άκου τους υπότιτλους. Κατά την διάρκεια μιας συζήτησης, δεν θα ήταν ωραίο να μπορούσες να διαβάσεις του υπότιτλους οι οποίοι θα έδειχναν τι πραγματικά εννοεί το άλλο άτομο; Αν ακούς μόνο τις λέξεις, και όχι αυτό που κρύβεται από πίσω τους, μπορεί να καταλήξεις να σε κατηγορήσουν ή να σου επιτεθούν.

Όταν ακούς με την καρδιά σου, το σύστημα φόβου που έχει το σώμα σου κλείνει και σταματάς να βλέπεις το άλλο άτομο σαν εχθρό. Αντίθετα, βλέπει την ανθρωπιά του άλλου ατόμου και συνειδητοποιείς πόσο μοιάζετε, και βιώνετε συμπόνια και αγάπη.

Δημιούργησε έναν ασφαλή χώρο για να επικοινωνούν οι άλλοι μαζί σου, και αυτό μπορείς να το πετύχεις αν είσαι ευαίσθητη προς αισθήματα που δεν εκφράζονται και ανάγκες που κρύβονται κάτω από τις λέξεις των ανθρώπων.

10. Συνδέσου με μια μεγαλύτερη καρδιά. Η αγάπη ευημερεί όταν νοιώθουμε ηρεμία μέσα μας. Φόρτισε τις πνευματικές σου μπαταρίες επενδύοντας χρόνο κάθε μέρα σε ησυχία, διαλογισμό ή προσευχή.

Η αξιοποίηση αυτής της εσωτερικής ευημερίας του πνεύματος θα σε συνδέσει με την ενέργεια της αγάπης και δυναμώσει την ικανότητα σου να βιώσεις αγάπη χωρίς συγκεκριμένο λόγο.

Χρησιμοποίησε αυτές τις συμβουλές για να δημιουργήσεις μαγεία στην ζωή σου. Όταν έχεις ανοικτή καρδιά και αγάπη, προσελκύεις το καλό, επειδή εκπέμπεις καλοσύνη. Τι θα μπορούσε να είναι πιο μαγικό από αυτό;

Εάν είσαι ΚΙ ΕΣΥ από τους ανθρώπους που επιθυμούν να είναι περισσότερο αφοσιωμένοι και ευτυχισμένοι μέσα στη σχέση τους, και θέλεις να σε βοηθήσω προσωπικά, τότε ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ για να δεις όλες τις λεπτομέρειες για μια πιθανή συνεργασία μας.

Οι περισσότεροι πελάτες μου πετυχαίνουν τους στόχους τους μέσα σε 4 έως 12 συναντήσεις. ​​

Μαζί μου, το ξέρω πως μπορείς να αλλάξεις τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου προς την κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς. Tα αποτελέσματα που βιώνουν όσοι ήδη με έχουν εμπιστευτεί είναι η τρανταχτή μου απόδειξη.

Εάν είσαι ΚΙ ΕΣΥ από τους ανθρώπους που επιθυμούν να είναι περισσότερο αφοσιωμένοι και ευτυχισμένοι μέσα στη σχέση τους, και θέλεις να σε βοηθήσω προσωπικά, τότε ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ για να δεις όλες τις λεπτομέρειες για μια πιθανή συνεργασία μας.

Οι περισσότεροι πελάτες μου πετυχαίνουν τους στόχους τους μέσα σε 4 έως 12 συναντήσεις. ​​

Μαζί μου, το ξέρω πως μπορείς να αλλάξεις τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου προς την κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς. Tα αποτελέσματα που βιώνουν όσοι ήδη με έχουν εμπιστευτεί είναι η τρανταχτή μου απόδειξη.

Θα τα πούμε ξανά πολύ σύντομα.

Νίκος

ΥΓ. Αν έχεις φίλους, γνωστούς, συγγενείς ή συναδέλφους/συνεργάτες που ξέρεις ότι κάτι τέτοιο θα τους ενδιέφερε και θα τους ενέπνεε, τότε προώθησέ τους αυτό το post τώρα.

Ενώ εάν θέλεις να είστε ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ μετά από έναν χωρισμό που δεν τον επιθυμείς, ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ ή επάνω στην φωτογραφία για να δεις πως μπορείς μόλις σε 4 ΒΗΜΑΤΑ να ανατρέψεις αυτή την ανεπιθύμητη κατάσταση.

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Ζήλια

bottom of page