top of page

3 Λόγοι Που Οι Επιτυχημένες Γυναίκες Αποτυγχάνουν Στις Σχέσεις Τους


Καταρχήν επίτρεψέ μου να σε ευχαριστήσω για την ιδιαίτερη ανταπόκριση και συμμετοχή σου στα Love & Wellness Sessions. Η αλήθεια είναι πως μου ήταν δύσκολο να επιλέξω τα 20 άτομα.

Η εμπιστοσύνη όλων σας με τιμά, με συγκινεί, αλλά και είναι το κίνητρό μου για να γίνομαι όλο και καλύτερος με σκοπό να σου προσφέρω όλο και περισσότερα.

Ας πάμε όμως στο σημερινό μας θέμα.

Μήπως είσαι μια γυναίκα που έχει κατακτήσει την επαγγελματική επιτυχία, αλλά στον τομέα των σχέσεων τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά;

Οι άντρες με τους οποίους βγαίνεις ραντεβού μετά από λίγο καιρό εξαφανίζονται από προσώπου γης;

Μην ανησυχείς.

Το πιο πιθανό είναι να χρησιμοποιείς τα ίδια εφόδια που σου εξασφάλισαν την επαγγελματική σου επιτυχία και στον τομέα των ερωτικών σου σχέσεων.

Κι αυτό είναι λάθος.

Τι θα μπορούσες να αλλάξεις και να κάνεις σωστά από εδώ και πέρα;

Ακριβώς αυτό είναι το περιεχόμενο του πολύ σύντομου video που έφτιαξα και μοιράζομαι σήμερα μαζί σου.

Μέσα από 3 απλές (αλλά πολύ σημαντικές) συμβουλές ναι, μπορείς να αλλάξεις την ζωή σου.

Και ενώ η επιτυχία και η αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας είναι στοιχεία που έλκουν το ερωτικό ενδιαφέρον του άνδρα, το να προσπαθήσεις να διαχειριστείς την σχέση σου χρησιμοποιώντας τεχνικές και ταλέντα που έχεις στην δουλειά σου, τότε είναι σαν να προσπαθείς να καρφώσεις μια πινέζα χρησιμοποιώντας βαριοπούλα.

Κι αφού δεις το video πες μου, ποια από τις 3 συμβουλές μου σε βοηθά περισσότερο και ποια είναι αυτή που θα αρχίσεις να εφαρμόζεις άμεσα;

Γράψε μου στο χωρίο των σχολίων πιο κάτω. Θέλω πολύ να μάθω για σένα.

[Είμαι στην διάθεσή σου ως Life/Relationship Coach για να σταθώ στο πλάι σου και να σε καθοδηγήσω σε αυτό που είναι σημαντικό και θέλεις να αλλάξεις και να πετύχεις, αυτή την εποχή. ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ + ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ]

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας λοιπόν να είσαι πολύ-πολύ καλά!

Νίκος

ΥΓ. Αν έχεις φίλους, γνωστούς, συγγενείς ή συναδέλφους/συνεργάτες που ξέρεις ότι κάτι τέτοιο θα τους ενδιέφερε και θα τους ενέπνεε, τότε προώθησέ τους αυτό το post τώρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Ζήλια

bottom of page