top of page

Πώς Να Ξανακερδίσεις Τον/Την Πρώην Σου Μετά Από Ενα Χωρισμό. 4 ΒΗΜΑΤΑ


Μήπως νοιώθεις την καρδιά σου χίλια κομμάτια και τον/την θέλεις πίσω;

Μήπως κατηγορείς τον εαυτό σου ότι δεν έδωσες την προσοχή που έπρεπε στα θέματα και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η σχέσης σας και τώρα νοιώθεις αβοήθητη/αβοήθητος;

Μην χάνεις την ελπίδα σου, γιατί η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική, μιας και μπορώ να σου δείξω πώς μπορείς να ξανακερδίσεις τον αγαπημένο σου μετά από ένα χωρισμό, ΜΟΛΙΣ ΣΕ 4 ΒΗΜΑΤΑ.

Ναι, μπορώ να σε βοηθήσω προσωπικά και να σου εγγυηθώ πως μπορείς να τον/την έχεις πίσω.

Ζευγάρια από όλο τον κόσμο, καθημερινά, και κάθε ώρα της ημέρας, τα «ξαναβρίσκουν» και είναι ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ, δίνοντας μια ακόμη ευκαιρία στην σχέση τους.

Και ναι, αξίζει και σε σένα να έχεις μια ακόμη ευκαιρία μαζί του/της.

Αλλά πριν από αυτό, υπάρχουν μερικά ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πράγματα που πρέπει να κάνεις και να πεις, και άλλα, επίσης συγκεκριμένα, που δεν πρέπει να πεις ή να μην κάνεις ποτέ, εάν θέλεις να είστε και πάλι ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ.

Ως Life/Relationship Coach έχω βοηθήσει πάρα πολλές γυναίκες και άνδρες να τα ξαναβρούν με τους πρώην τους, και να είναι και πάλι, ευτυχισμένοι, και μαζί.

Πρόκειται για κάτι για το οποίο είμαι πολύ περήφανος και καταφέρνω πολύ καλά (στα πλαίσια της βοήθειας και καθοδήγησης/coaching που προσφέρω σε αυτούς τους ανθρώπους) για παραπάνω από 15 χρόνια τώρα!

Και αν θέλεις τώρα (ή στο μέλλον χρειαστείς) την προσωπική μου βοήθεια για το θέμα αυτό, τότε μη χάνεις καιρό... εδώ ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ, θα βρεις τον τρόπο που μπορούνε να δουλέψουμε μαζί και να σε βοηθήσω προσωπικά, προς την επίτευχη αυτού του σκοπού.

Εαν σε ενδιαφέρει και σε αφορά κάτι τέτοιο ΚΑΝΕ CLICK ΤΩΡΑ EΔΩ.

Και αν η προσωπική επαφή δεν σου ταιριάζει και θέλεις να εργαστείς μόνη/μόνο σου, στον δικό σου ρυθμό και με τον δικό σου τρόπο, πολύ σύντομα θα έχεις στην διάθεσή σου, το Ψηφιακό μου Πρόγραμμα, με τίτλο: Ξανά Μαζί. Πώς Να Ξανακερδίσεις Τον Αγαπημένο Σου Μετά Από Ένα Χωρισμό.

Γιατί η αλήθεα ειναι πως όλοι μας, κάποια στιγμή της ζωής μας, βιώνουμε τον βαθύ πόνο του ανεπιθύμητου χωρισμού από τον αγαπημένο μας ερωτικό σύντροφο.

Όμως το τι θα κάνεις αμέσως μετά, είναι κι αυτό που κρίνει αν αυτός ο χωρισμός θα είναι παντοτινός ή είναι η ευκαιρία που έχεις για να επανεκτιμήσεις τη σχέση σου μαζί του/μαζί της, αλλά και αν θα μπορέσεις να φέρεις τον/την αγαπημένο σου, πίσω, ξανά, στην αγκαλιά σου.

Όσο κι αν αυτή την στιγμή σου μοιάζει δύσκολο, μακρινό και ακατόρθωτο, ένας/μία πρώην μπορεί να επιστρέψει, μπορώ να σου «διδάξω», αλλά και να σου δείξω όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις, ώστε να μην καταστρέψεις αυτή την ευκαιρία, όταν σου δοθεί.

Μια ευκαιρία, που ναι, μπορείς να την έχεις, ακόμη κι αν αυτή την στιγμή έχεις «αντικατασταθεί» από κάποιο νέο άτομο.

Ναι, μπορείς ακόμη κι αυτή την τόσο σοκαριστική εμπειρία να την ανατρέψεις, αλλά και να την χρησιμοποιήσεις υπέρ σου. Υπάρχει τρόπος… κι αν μου επιτρέψεις μπορώ να σου τον δείξω, σήμερα κιόλας!

Γιατί σε καταστάσεις σαν κι αυτές θα πρέπει να ξέρεις:

  • Τι να κάνεις (και τι να μην κάνεις). Πότε. Πώς & Γιατί.

  • Όπως θα πρέπει να ξέρεις Τι να πεις (και τι να μην πεις). Πότε. Πώς & Γιατί.

  • Αλλά και πώς να νιώσεις πολύ καλύτερα, το συντομότερο δυνατό, ώστε να γίνεις –ξανά- η πιο ακαταμάχητη έκδοση του εαυτό σου.

Κι όπως είπα και λίγο πριν, ναι, όλα αυτά μπορούν να επιτευχθούν μόλις σε 4 BHMATA που μπορούν να υλοποιηθούν μόλις σε λίγες ημέρες από σήμερα!

Γιατί Μόλις Ολοκληρώσεις Το 1ο Βήμα:

  • Θα γνωρίζεις γιατί οι άνθρωποι χωρίζουν.

  • Θα αναγνωρίζεις τους μύθους και τις μισές αλήθειες που συνοδεύουν κάθε χωρισμό.

  • Θα αποφασίσεις αν τελικά θέλεις πραγματικά, να συνεχίσεις να είσαι με τον πρώην σύντροφό σου ή όχι.

  • Και θα εντοπίσεις τους πραγματικούς λόγους που σας οδήγησαν στο χωρισμό.

Μόλις Ολοκληρώσεις Το 2ο Βήμα:

  • Θα έχεις διαχειριστεί με επιτυχία την πίεση που σου δημιουργεί το γαϊτανάκι των συναισθημάτων από την νωπή ακόμη, ανάμνηση του χωρισμού σας.

  • Θα έχεις δημιουργήσει το δικό σου ελιξίριο δύναμης που θα σε καθιστά ικανή να αντιμετωπίσεις με επιτυχία όλα τα εμπόδια.

  • Και είσαι σε θέση να χειριστείς έξυπνα τα ερωτικά καλέσματα των υποψηφίων μνηστήρων.

Μόλις Ολοκληρώσεις Το 3ο Βήμα:

  • Θα είστε και πάλι μαζί... Κι αυτό τα λέει όλα!

Ενώ Μόλις Ολοκληρώσεις Το 4ο Βήμα

  • Θα είσαι σε θέση να βιώσεις όλα αυτά που ζητάς από την σχέση σου, αποφεύγοντας τα λάθη του παρελθόντος, και πολλά ακόμη!

Και πώς μπορώ να σε βοηθήσω σε προσωπικό επίπεδο εάν όλα τα παραπάνω σε αφορούν και τα έχεις ανάγκη ΕΔΩ + ΤΩΡΑ; Με δύο τρόπους:

1. Μέσα από Προσωπική Συμβουλευτική & Καθοδήγηση (Coaching) από εμένα τον ίδιο, ώστε να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση και να είναι και πάλι στην αγκαλιά σου, σύντομα, πολύ σύντομα, ο αγαπημένος σου/η αγαπημένη σου. Μπορείς να δεις όλες τις λεπτομέρειες για την συνεργασία μας ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ.

2. Μέσα από το Ψηφιακό Home Study Course μου με τίτλο: Ξανά Μαζί. Πώς να ξανακερδίσεις τον αγαπημένο σου μετά από ένα χωρισμό, που σύντομα θα είναι διαθέσιμο και μπορείς να πάρεις όλες τις πληροφορίες ΚΑΝΟΝΤΑΣ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ

Αν έχεις ανθρώπους στο περιβάλλον σου που ξέρεις ότι κάτι τέτοιο θα τους ενδιέφερε προώθησέ τους αυτό το post τώρα. Εάν χάρη σε σένα θα τα ξαναβρούν, σκέψου πόσο πολύ, καθημερινά, θα σε ευγνωμονούν.

Εμείς θα τα πούμε ξανά πολύ σύντομα, ως τότε ζήσε με πάθος ΟΛΕΣ τις προσωπικές σου στιγμές, ναι, ακόμη κι αυτές!

Νίκος Σαπουντζής MBA MSc

Life/Relationship & Executive Coach


Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Ζήλια

bottom of page