top of page

Τελικά, Υπάρχουν Άντρες Εκεί Έξω; Αυτοί Είναι Οι 5 Λόγοι Που Δεν Έχεις Ακόμη Την Σχέση Που Θέλεις Τό


Ναι, θα συμφωνήσω… τα πράγματα δεν είναι απλά.

Η Πηνελόπη, μία από τις πελάτισσές μου, στην τελευταία μας συνάντηση, μου εξέφρασε για ακόμη μια φορά την απόγνωση της σε σχέση με το ότι δεν έχει προσκαλέσει ακόμη στη ζωή της, τον ερωτικό σύντροφο που επιθυμεί και έχει ανάγκη.

Έτσι αποφάσισα να δημιουργήσω αυτό το συγκεκριμένο βίντεο για εσένα, που έχεις τις ίδιες βασανιστικές ανησυχίες με την Πηνελόπη και χάνεις μέρα με την ημέρα τις ελπίδες σου για μια ισορροπημένη και ευτυχισμένη ερωτική σχέση.

Αν το να βρεις τον κατάλληλο ερωτικό σύντροφο γίνεται όλο και πιο δύσκολο...

Κι αν νιώθεις ότι ο συγκεκριμένος στόχος φαντάζει πλέον σαν ένα μυστικό που κρύβεται μέσα σε ένα γρίφο, που κρύβεται μέσα σε ένα αίνιγμα.

Τότε επέτρεψέ μου να σε πληροφορήσω πως δεν υπάρχουν πλέον κανόνες που μπορείς να ακολουθήσεις και να διασφαλίσεις ότι στο τέλος του δρόμου σε περιμένει η απόλυτη ερωτική εμπειρία.

Αν είσαι ευπαρουσίαστη δεν σημαίνει ότι θα έχεις περισσότερη τύχη από κάποια που δεν ήταν ιδιαίτερα τυχερή με τα γονίδια που της κλήρωσε η ζωή.

Μπορεί να έχεις όλα τα πλούτη του κόσμου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπορέσεις να αγοράσεις μια αυθεντική ερωτική σχέση.

Και φυσικά μπορεί να είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος, αλλά για κάποιο εκνευριστικά ανεξήγητο λόγο να μην εμφανίζεται ο πρίγκιπας πάνω στο άσπρο άλογο.

Ας αποκωδικοποιήσουμε το μυστικό μέσα στο γρίφο μέσα στο αίνιγμα.

Μέσα από την μακρόχρονη εμπειρία μου με ανθρώπους που ψάχνουν την αγάπη, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι οι περισσότερες συμβουλές για το πώς πρέπει να συμπεριφερθείς απέναντι σε ένα υποψήφιο ερωτικό σύντροφο είναι για τα σκουπίδια.

Σου λένε πώς να σταθείς, πώς να μιλήσεις, τί να πεις για να προσελκύσεις ανθρώπους, αλλά αυτό που δεν σου λένε είναι ότι: ο αριθμός των ατόμων που θα προσελκύσεις στη ζωή σου, δεν εξασφαλίζει ότι θα έχεις μια ευτυχισμένη και αρμονική ερωτική σχέση.

Πιστεύω ακράδαντα ότι υπάρχει ένα διαφορετικό σετ κανόνων που πρέπει να γνωρίζεις ώστε να διασφαλίσεις την ερωτική σου ευτυχία.

Και αυτοί οι κανόνες πηγαίνουν πολύ πιο βαθιά από το την λεκτική ή εξωλεκτική επικοινωνία σου.

Έχουν να κάνουν με το ποιος άνθρωπος έχεις επιλέξει να είσαι. Πεποιθήσεις, κανόνες, αξίες, στερεότυπα, όλα όσα δομούν αυτό που λέγεται ταυτότητα.

Το πιο σημαντικό που πρέπει να κατανοήσεις είναι αυτό: εσύ είσαι υπεύθυνη για την ερωτική σου ζωή, όχι οι άλλοι, το περιβάλλον, οι συνθήκες.

Είσαι ο πιο σημαντικός παράγοντας προσέλκυσης ερωτικών συντρόφων στη ζωή σου.

Και για να το πιο απλά και συνοπτικά, εσύ έχεις τον έλεγχο της ερωτικής σου ζωής.

Ελπίζω να συμφωνείς μαζί μου ότι η προοπτική του να έχεις εσύ τον έλεγχο είναι πολύ καλύτερη από το να περιμένεις να στρίψει τυχαία ο κατάλληλος από την γωνία και ως εκ θαύματος να πέσει επάνω σου την ώρα που εσύ είσαι έτοιμη να τον υποδεχθείς στη ζωή σου.

Δες το βίντεο που ακολουθεί για να εντοπίσεις τα συνηθέστερα εμπόδια που έχεις να ξεπεράσεις στο δρόμο για την αληθινή αγάπη.

Εάν είσαι ΚΙ ΕΣΥ από τους ανθρώπους που επιθυμούν να είναι περισσότερο αφοσιωμένοι και ευτυχισμένοι μέσα στη σχέση τους, και θέλεις να σε βοηθήσω προσωπικά, τότε ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ για να δεις όλες τις λεπτομέρειες για μια πιθανή συνεργασία μας.

Οι περισσότεροι πελάτες μου πετυχαίνουν τους στόχους τους μέσα σε 4 έως 12 συναντήσεις. ​​Μαζί μου, το ξέρω πως μπορείς να αλλάξεις τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου προς την κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς. Tα αποτελέσματα που βιώνουν όσοι ήδη με έχουν εμπιστευτεί είναι η τρανταχτή μου απόδειξη.

Θα τα πούμε ξανά πολύ σύντομα.

Νίκος

ΥΓ. Αν έχεις φίλους, γνωστούς, συγγενείς ή συναδέλφους/συνεργάτες που ξέρεις ότι κάτι τέτοιο θα τους ενδιέφερε και θα τους ενέπνεε, τότε προώθησέ τους αυτό το post τώρα.

Ενώ εάν θέλεις να είστε ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ μετά από έναν χωρισμό που δεν τον επιθυμείς, ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ ή επάνω στην φωτογραφία για να δεις πως μπορείς μόλις σε 4 ΒΗΜΑΤΑ να ανατρέψεις αυτή την ανεπιθύμητη κατάσταση.

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Ζήλια

Comments


bottom of page