top of page

Πώς Να Προστατευτείς Από Τους Ενεργειακούς Βρικόλακες Της Ζωής Σου


Πατώντας στην εμπειρία των τελευταίων 10 ετών, όπου βοηθώ άνδρες και γυναίκες να χτίζουν ευτυχισμένες ερωτικές σχέσεις, και όχι μόνο… κατέληξα στο συμπέρασμα ότι οι «βρικόλακες» ζουν ανάμεσα μας.

Εάν είσαι ΚΙ ΕΣΥ από τους ανθρώπους που επιθυμούν να είναι περισσότερο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι στην καθημερινότητά τους, και θέλεις να σε βοηθήσω προσωπικά, τότε ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ για να δεις όλες τις λεπτομέρειες για μια πιθανή συνεργασία μας.

Οι περισσότεροι πελάτες μου πετυχαίνουν τους στόχους τους μέσα σε 4 έως 12 συναντήσεις. ​​Μαζί μου, το ξέρω πως μπορείς να αλλάξεις τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου προς την κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς. Tα αποτελέσματα που βιώνουν όσοι ήδη με έχουν εμπιστευτεί είναι η τρανταχτή μου απόδειξη.

Στο θέμα μας τώρα…

Φυσικά δεν αναφέρομαι στο πλάσμα που βγήκε από την φαντασία του Braham Stoker και των παραγωγών ταινιών τρόμου. Οι δικοί μας «βρικόλακες» εμφανίζονται στο καταμεσήμερο, δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το σκόρδο (το αντίθετο μάλιστα!) και οι κυνόδοντες τους είναι του ιδίου μήκους με των υπολοίπων κοινών θνητών.

Αναφέρομαι στους ενεργειακούς βρικόλακες οι οποίοι τρέφονται από την ενέργεια των άλλων ανθρώπων. Η χειρότερη περίπτωση είναι να έχεις ένα τέτοιο βρικόλακα μέσα στην ίδια σου τη σχέση. Το παράδοξο είναι ότι και αυτοί οι ίδιοι οι βρικόλακες, τις περισσότερες φορές, δεν έχουν συναίσθηση της ιδιαίτερα ανθυγιεινής φύσης τους.

Παρακάτω θα βρεις τα σημάδια που πρέπει να προσέξεις και που σε πληροφορούν ότι κάποιος βρικόλακας σου ρουφάει την ενέργεια.

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι βρικολάκων (ναι, υπάρχουν παραπάνω από ένας) και τέλος τι πρέπει να κάνεις για να ανακτήσεις πίσω τη χαμένη σου ενέργεια.

Ο Ναρκισσιστής.

Το μότο του είναι απλό και σαρωτικό: «εγώ πάνω από όλα και από όλους». Ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να επιδείξει καθόλου ενσυναίσθηση, ούτε να προσφέρει ανιδιοτελή αγάπη.

Πώς να προστατευθείς; Έχω να σου δώσω δύο (2) συμβουλές. Η 1η Συμβουλή μου είναι: Μην κάνεις σχέση με έναν ναρκισσιστή.

Αν παρόλα αυτά δεν είσαι διατιθέμενη να ακολουθήσεις την 1η μου συμβουλή, τότε η 2η συμβουλή που μπορώ να σου δώσω είναι πως αν επιθυμείς να φέρεις κάποια αποτελέσματα με αυτόν τον άνθρωπο, θα πρέπει να του αποδείξεις ποια είναι τα οφέλη που θα αποκομίσει από αυτό που έχεις να του προτείνεις.

Το ξέρω… καθόλου ερωτικό, γι’ αυτό ξανασκέψου την πρώτη μου συμβουλή.

Το Θύμα.

«Ο κόσμος είναι κακός και έχω υπομείνει τα πάνδεινα… άδικα». Κάπως έτσι θα περιέγραφε το «θύμα» την πραγματικότητα που βιώνει.

Πώς να προστατευθείς; Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να θέσεις τα δικά σου όρια. Θα μπορούσες να πεις κάτι όπως: «σε αγαπώ, αλλά δεν μπορώ να σε ακούσω άλλο εκτός και αν θέλεις να μιλήσουμε για λύσεις και όχι για προβλήματα».

Ο Eλεγκτής.

Αυτή η κατηγορία ανθρώπων έχει εμμονή με το να ελέγχει κάθε σου βήμα και να σου υπαγορεύει τι πρέπει να πιστεύεις, να σκέφτεσαι και πώς πρέπει σε κάθε περίπτωση να ενεργείς.

Συνήθως υποτιμούν τα δικά σου συναισθήματα και αρέσκονται στο να ξεκινούν το κήρυγμα τους με την ερώτηση: «ξέρεις τι χρειάζεσαι;» και φυσικά μετά σε ενημερώνουν τι ακριβώς χρειάζεσαι, γιατί –κατ’ αυτούς- εσύ σε καμιά περίπτωση δεν μπορείς να γνωρίζεις τι έχεις ανάγκη και τι σου χρειάζεται.

Πώς να προστατευθείς;

Το μυστικό είναι να μην προσπαθήσεις να ελέγξεις έναν ελεγκτή. Εφάρμοσε μια υγιή διεκδικητική συμπεριφορά και πες κάτι όπως: «εκτιμώ την αξία αυτού που μου προτείνεις, αλλά είναι κάτι που πρέπει να το αντιμετωπίσω/ αποφασίσω/ λύσω μόνη μου». Δείξε αυτοπεποίθηση και μην αναλάβεις τον ρόλο του θύματος.

Ο Βασιλιάς/Η Βασίλισσα Του Δράματος.

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν την υπερβολή στο αίμα τους. Ακόμη και η πιο μικρή αναποδιά φαντάζει στα μάτια τους σαν τη βύθιση του Τιτανικού.

Πώς να προστατευθείς;

Διατήρησε την ηρεμία σου και πάρε βαθιές αναπνοές. Δεν θέλεις να σε παρασύρει η βασίλισσα ή ο βασιλιάς του δράματος στην δική του εκδοχή. Και μετά, πες κάτι όπως: «πρέπει να είσαι συνεπής στα ραντεβού μας. Το ότι έχασες το αγαπημένο σου μαγνητάκι ψυγείου από την τελευταία σου επίσκεψη στην Αιδηψό, δεν δικαιολογεί την καθυστέρηση μιας ώρας».

Εσύ έχεις τέτοιους ανθρώπους/βρικόλακες γύρω σου; Αν ναι, ελπίζω τα όσα μοιράζομαι παραπάνω μαζί σου να σε κάνουν να το συνειδητοποιείς, αλλά και να σε βοηθώ να προστατευτείς.

Χαμογέλα με κάθε ευκαιρία. Όχι γιατί η ζωή είναι εύκολη ή τέλεια ή όπως ακριβώς θα ήθελες, αλλά επειδή έχεις επιλέξει να είσαι ευτυχισμένη/ος και ευγνώμων για όλα τα καλά πράγματα που έχεις και για όλα τα προβλήματα που ξέρεις ότι δεν έχεις.

Σου θυμίζω πως εάν είσαι ΚΙ ΕΣΥ από τους ανθρώπους που επιθυμούν να είναι περισσότερο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι στην καθημερινότητά τους, και θέλεις να σε βοηθήσω προσωπικά, τότε ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ για να δεις όλες τις λεπτομέρειες για μια πιθανή συνεργασία μας.

Οι περισσότεροι πελάτες μου πετυχαίνουν τους στόχους τους μέσα σε 4 έως 12 συναντήσεις. ​​Μαζί μου, το ξέρω πως μπορείς να αλλάξεις τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου προς την κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς. Tα αποτελέσματα που βιώνουν όσοι ήδη με έχουν εμπιστευτεί είναι η τρανταχτή μου απόδειξη.

Θα τα πούμε ξανά πολύ σύντομα.

Νίκος

ΥΓ. Αν έχεις φίλους, γνωστούς, συγγενείς ή συναδέλφους/συνεργάτες που ξέρεις ότι κάτι τέτοιο θα τους ενδιέφερε και θα τους ενέπνεε, τότε προώθησέ τους αυτό το post τώρα.


Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Ζήλια

bottom of page