top of page

Όλοι ζούμε στην δική μας, υποκειμενική πραγματικότητα.


Από τον Επίκουρο και τους στωικούς εως τα μοντέλα τις γνωσιακής ψυχολογίας και από τους τολτέκους μάγους εως και τους εκφραστές τις θετικής ψυχολογίας, μια αρχή αναδύεται ξανά και ξανά στην προσπάθεια μας να είμαστε ευτυχισμένοι.

Δεν υπάρχει πραγματικότητα, μόνο αντίληψη.

Σε όλα μου τα σεμινάρια, είτε έχουν να κάνουν με την προσωπική ανάπτυξη, είτε με την διαχείριση των οικονομικών μας, είτε με τις ερωτικές μας σχέσεις, έρχεται κάποια στιγμή που πρέπει να πείσω τους συμμετέχοντες ότι δεν ζουν μια αντικειμενική πραγματικότητα αλλά ο καθένας και η καθεμία ζει μια μοναδική υποκειμενική πραγματικότητα.

Η συγκεκριμένη πρόταση είναι τόσο βασική, που ορίζει το αν θα είμαστε ευτυχισμένοι, ικανοποιημένοι και ισορροπημένοι ή όχι.

Η αποδοχή της σημαίνει να δεχτείτε το γεγονός ότι ασχέτως του τι σας συμβαίνει στη ζωή σας, εξαρτάται από εσάς πως θα ερμηνεύσετε το γεγονός.

Όποια και αν είναι η ερμηνεία ή η αξία μιας συγκεκριμένης κατάστασης, για εσάς είναι η ερμηνεία και η αξία που της δίνετε εσείς.

Θα ήθελα πολύ να μάθω την γνώμη σου και τις σκέψεις σου γύρω από το σημερινό μας θέμα. Ελπίζω να σου αρέσει το συγκεκριμένο βίντεο. Αν ναι μπορείς να το μοιραστείς και με τους δικούς σου ανθρώπους.

Να θυμάστε ότι για δύο πράγματα δεν πρέπει να θυμώνει ποτέ κανείς: Γι’ αυτό που μπορεί να διορθώσει και γι’ αυτό που δεν μπορεί να διορθώσει.

Εάν έχεις ερωτήσεις ή άλλες απορίες, τότε είμαι εδώ για σένα σε προσωπικό επίπεδο, ώστε να κατανοήσεις στο έπακρο όλα όσα μαθαίνεις μέσα από τα videos και τα άρθρα του Love School, για να τα βάλεις σε εφαρμογή και να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ζωή σου.

Χαμογέλα σε κάθε ευκαιρία.

Όχι γιατί η ζωή είναι εύκολη, ή τέλεια, ή όπως ακριβώς θα την ήθελες, αλλά επειδή έχεις επιλέξει να είσαι ευτυχισμένη και ευγνώμων για όλα τα καλά πράγματα που έχεις και όλα τα προβλήματα που ξέρετε ότι δεν έχεις.

Εάν είσαι ΚΙ ΕΣΥ από τους ανθρώπους που επιθυμούν να είναι περισσότερο αφοσιωμένοι και ευτυχισμένοι μέσα στη σχέση τους, και θέλεις να σε βοηθήσω προσωπικά, τότε ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ για να δεις όλες τις λεπτομέρειες για μια πιθανή συνεργασία μας.

Οι περισσότεροι πελάτες μου πετυχαίνουν τους στόχους τους μέσα σε 4 έως 12 συναντήσεις. ​​

Μαζί μου, το ξέρω πως μπορείς να αλλάξεις τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου προς την κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς. Tα αποτελέσματα που βιώνουν όσοι ήδη με έχουν εμπιστευτεί είναι η τρανταχτή μου απόδειξη.

Θα τα πούμε ξανά πολύ σύντομα.

Νίκος

ΥΓ. Αν έχεις φίλους, γνωστούς, συγγενείς ή συναδέλφους/συνεργάτες που ξέρεις ότι κάτι τέτοιο θα τους ενδιέφερε και θα τους ενέπνεε, τότε προώθησέ τους αυτό το post τώρα.

Ενώ εάν θέλεις να είστε ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ μετά από έναν χωρισμό που δεν τον επιθυμείς, ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ ή επάνω στην φωτογραφία για να δεις πως μπορείς μόλις σε 4 ΒΗΜΑΤΑ να ανατρέψεις αυτή την ανεπιθύμητη κατάσταση.

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Carpe diem

Έλεγχος

bottom of page