top of page

To management της ζωτικής σου ενέργειας


Ναι, αγαπημένες και αγαπημένοι.


Πρέπει να αποδεχθούμε το γεγονός ότι το φθινόπωρο είναι προ των πυλών (ό,τι και αν σημαίνει αυτό για τον καθένα μας).

Οι ξένοιαστες ημέρες των καλοκαιρινών διακοπών έχουν αρχίσει να ξεθωριάζουν στο ντουλάπι των αναμνήσεων, και η ρουτίνα της καθημερινότητας χτυπά την πόρτα μας με αδιευκρίνιστες προθέσεις.


Η ερώτηση του ενός εκατομμύριου, είναι η εξής:

«Έχω την απαιτούμενη ενέργεια για να ανταπεξέλθω στις προκλήσεις που μου θέτει η ζωή, ο εαυτός μου, ο προϊστάμενος μου, η μαμά μου, ο σκύλος μου;»

Κατανοώντας πλήρως την ανάγκη για μια δυναμική αρχή, αποφάσισα για πρώτη φορά να μοιραστώ μαζί σου μια σειρά 4ων videos που καλύπτουν όλα όσα χρειάζεσαι να γνωρίζεις για το πώς μπορείς να διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το απόλυτο νόμισμα, που ακούει στο όνομα «ενέργεια».

Τα 4 videos καλύπτουν τις θεματικές ενότητες:

  1. της αύξησης της ζωτικής μας ενέργειας,

  2. την διαχείριση του άγχους (ξέρω ότι το θέμα ακούγεται κλισέ αλλά συνεχίζεις και χτυπάς «κόκκινα» όσον αφορά το stress),

  3. τα μυστικά για έναν υπέροχο και αναζωογονητικό ύπνο,

  4. αλλά και τις βασικές κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθούμε όσον αφορά την διατροφή μας.

Σήμερα σου στέλνω το πρώτο video της σειράς, με θέμα την διαχείριση της ζωτικής μας ενέργειας.

Θα ήθελα πολύ να μάθω την γνώμη σου και τις σκέψεις σου γύρω από το σημερινό μας θέμα. Ελπίζω να σου αρέσει το συγκεκριμένο βίντεο. Αν ναι μπορείς να το μοιραστείς και με τους δικούς σου ανθρώπους.

Να θυμάστε ότι για δύο πράγματα δεν πρέπει να θυμώνει ποτέ κανείς: Γι’ αυτό που μπορεί να διορθώσει και γι’ αυτό που δεν μπορεί να διορθώσει.

Εάν έχεις ερωτήσεις ή άλλες απορίες, τότε είμαι εδώ για σένα σε προσωπικό επίπεδο, ώστε να κατανοήσεις στο έπακρο όλα όσα μαθαίνεις μέσα από τα videos και τα άρθρα του Love School, για να τα βάλεις σε εφαρμογή και να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ζωή σου.

Χαμογέλα σε κάθε ευκαιρία.

Όχι γιατί η ζωή είναι εύκολη, ή τέλεια, ή όπως ακριβώς θα την ήθελες, αλλά επειδή έχεις επιλέξει να είσαι ευτυχισμένη και ευγνώμων για όλα τα καλά πράγματα που έχεις και όλα τα προβλήματα που ξέρετε ότι δεν έχεις.

Εάν είσαι ΚΙ ΕΣΥ από τους ανθρώπους που επιθυμούν να είναι περισσότερο αφοσιωμένοι και ευτυχισμένοι μέσα στη σχέση τους, και θέλεις να σε βοηθήσω προσωπικά, τότε ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ για να δεις όλες τις λεπτομέρειες για μια πιθανή συνεργασία μας.

Οι περισσότεροι πελάτες μου πετυχαίνουν τους στόχους τους μέσα σε 4 έως 12 συναντήσεις. ​​

Μαζί μου, το ξέρω πως μπορείς να αλλάξεις τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου προς την κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς. Tα αποτελέσματα που βιώνουν όσοι ήδη με έχουν εμπιστευτεί είναι η τρανταχτή μου απόδειξη.

Θα τα πούμε ξανά πολύ σύντομα.

Νίκος

ΥΓ. Αν έχεις φίλους, γνωστούς, συγγενείς ή συναδέλφους/συνεργάτες που ξέρεις ότι κάτι τέτοιο θα τους ενδιέφερε και θα τους ενέπνεε, τότε προώθησέ τους αυτό το post τώρα.

Ενώ εάν θέλεις να είστε ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ μετά από έναν χωρισμό που δεν τον επιθυμείς, ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ ή επάνω στην φωτογραφία για να δεις πως μπορείς μόλις σε 4 ΒΗΜΑΤΑ να ανατρέψεις αυτή την ανεπιθύμητη κατάσταση.

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Carpe diem

Έλεγχος

Comentarios


bottom of page