top of page

Gremlin, Covid-19 Kαι Aλλες Iστορίες Tρόμου


Αγαπημένο μέλος της μεγάλης παρέας του Love School, σε χαιρετώ!

Ο Απρίλης μας βρίσκει εν μέσω θεωριών συνωμοσίας, εκκολαπτόμενων διαζυγίων και δυστυχώς χιλιάδων ανθρώπινων απωλειών, να προσπαθούμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε, ελπίζοντας σε μια αλλαγή που να φέρνει φως και ζωή.

Σε αυτή την προσπάθεια βέβαια έχει να αντιμετωπίσει, ο καθένας και η καθεμία, τους δικούς του και τους δικούς της δαίμονες.

Στο σημερινό video, σου συστήνω έναν πολύ δυνατό δαίμονα.


Μην φοβάσαι… αν και όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν την αγάπη μου στις horror ταινίες, δεν πρόκειται να σε ζαλίσω με ιστορίες βγαλμένες από τον «Εξορκιστή»... (αν και τώρα που το σκέφτομαι δεν είμαι και τόσο σίγουρος).

Πρόκειται να σου συστήσω έναν «φίλο από τα παλιά».

Δεν υπάρχει ούτε ένας από εμάς που να μην έχει έναν τέτοιο «φίλο» να μας ακολουθεί πιστά σε κάθε μας βήμα.


Λοιπόν, χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις δες το video που ακολουθεί αν επιθυμείς να αποκτήσεις την γνώση που θα σου επιτρέψει να κατανοήσεις βαθιά τον εαυτό σου, αλλά και να διεκδικήσεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία της ζωής σου.


Το Video «Τεχνικές Αντιμετώπισης Κάποιων Όχι Και Τόσο Μυθικών Τεράτων» είναι αφιερωμένο σε εσένα.

Έως τότε σου εύχομαι η κάθε μέρα να σε φέρνει και πιο κοντά στην επιτυχία των στόχων σου.

Εάν έχεις ερωτήσεις ή άλλες απορίες, τότε είμαι εδώ για σένα σε προσωπικό επίπεδο, ώστε να κατανοήσεις στο έπακρο όλα όσα μαθαίνεις μέσα από τα videos και τα άρθρα του Love School, για να τα βάλεις σε εφαρμογή και να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ζωή σου.

Χαμογέλα σε κάθε ευκαιρία!


Όχι γιατί η ζωή είναι εύκολη, ή τέλεια, ή όπως ακριβώς θα την ήθελες, αλλά επειδή έχεις επιλέξει να είσαι ευτυχισμένη και ευγνώμων για όλα τα καλά πράγματα που έχεις και όλα τα προβλήματα που ξέρετε ότι δεν έχεις.

Εάν είσαι ΚΙ ΕΣΥ από τους ανθρώπους που επιθυμούν να είναι περισσότερο αφοσιωμένοι και ευτυχισμένοι μέσα στη σχέση τους, την ζώη τους και στα επαγγελματικά τους και θέλεις να σε βοηθήσω προσωπικά, τότε ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ για να δεις όλες τις λεπτομέρειες για μια πιθανή συνεργασία μας.


Οι περισσότεροι πελάτες μου πετυχαίνουν τους στόχους τους μέσα σε 4 έως 12 συναντήσεις. ​​

Μαζί μου, το ξέρω πως μπορείς να αλλάξεις την ζωή  σου προς την κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς. Tα αποτελέσματα που βιώνουν όσοι ήδη με έχουν εμπιστευτεί είναι η τρανταχτή μου απόδειξη.

Θα τα πούμε ξανά πολύ σύντομα.

Νίκος


ΥΓ. Αν έχεις φίλους, γνωστούς, συγγενείς ή συναδέλφους/συνεργάτες που ξέρεις ότι κάτι τέτοιο θα τους ενδιέφερε και θα τους ενέπνεε, τότε προώθησέ τους αυτό το post τώρα.



Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Carpe diem

Έλεγχος

bottom of page