top of page

Covid-19 και Stress: Τεχνικές Διαχείρισης


Ο κίνδυνος μας στρεσάρει, αλλά…


Αυτό είναι και το μάθημα που κρύβεται μέσα στο dna του covid-19, σωστά;


Μας υποχρεώνει να αναγνωρίσουμε το πόσο εύθραυστοι είμαστε ως ανθρωπότητα.

φόβος … πόνος… ανασφάλεια. Όλα αυτά τα άβολα συναισθήματα είναι αποτέλεσμα της εικόνας του χάους, που εισβάλλει κάτω από την πόρτα μας και μας κάνει να νιώθουμε αδύναμοι και ανυπεράσπιστοι.


Το άγνωστο χτυπά.

Και χτυπά με όλη του την δύναμη.


Η καθοδική δίνη του stress ρουφάει όλο και πιο βαθιά όλους όσους δεν έχουν θωρακιστεί απέναντι στις ανεπιθύμητες αλλαγές που κρύβει πάντα με μαεστρικό τρόπο η ζωή στο μανίκι της.


Αλλά μαζί με την νέα τάξη πραγμάτων αναδύεται και κάτι άλλο…


  • Δύναμη και αποφασιστικότητα.

  • Πιστή και προσφορά.

  • Θάρρος και γενναιότητα.


Από όλους αυτούς που έχουν περάσει την ζωή τους επιλέγοντας κάθε φορά τον δύσβατο δρόμο της αρετής.


Από αυτούς που βάζουν τον πήχη λίγο πιο ψηλά.


Από αυτούς που γίνονται λίγο πιο «μεγάλοι» κάθε φορά που νικάνε τον δράκο στην σπηλιά.


Από αυτούς που μοιράζονται την αλήθεια τους και την αυθεντικότητα τους ξανά και ξανά με όλους τους υπόλοιπους.


Το να ανακαλύπτεις δύναμη μέσα στην παραζάλη της αλλαγής δεν είναι κάτι νέο για τα μέλη του Love School.


Εξ ορισμού όποιος και όποια στοχεύει στην προσωπική του και προσωπική της εξέλιξη, έχει εξασφαλίσει μια γενναία ποσότητα χάους.


Στην πραγματικότητα καλοδέχεσαι το χάος σαν έναν φίλο από τα παλιά, κάθε φορά που παραιτείσαι από μια αδιάφορη εργασία, διακόπτεις μια κακή ερωτική σχέση, φέρνεις στον κόσμο ένα παιδί, ξεκινάς μια δική σου επιχείρηση, υπερασπίζεσαι την αυθεντικότητα σου και γενικά κάθε φορά που αναλαμβάνεις ένα εγχείρημα που φαντάζει ονειρικό και ανέφικτο.


Για να μην παρεξηγηθώ… δεν υποστηρίζω ότι δεν ανησυχώ και εγώ και όλα τα μέλη του Love School.


Δεν λέω ότι κάποιοι είναι τέλειοι και κάποιοι όχι… δεν ισχυρίζομαι ότι δεν θα χρειαστεί να αλλάξουμε την καθημερινότητα όλοι μας.


Το μόνο που λέω είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς, έχουμε αντικρίσει ξανά και ξανά την άβυσσο και καταφέραμε να μην γίνουμε ένα με αυτήν.


Για όλους εσάς ετοίμασα το καινούργιο μου video με στόχο την έναρξη μιας συστηματικής επικοινωνίας ώστε να αυξήσετε την εργαλειοθήκη διαχείρισης της νέας πρόκλησης που μας θέτει ο covid -19.


Η απόφαση μου είναι να αυξήσω την συχνότητα της επικοινωνίας μας μέσα από videos και emails ώστε να εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις τεχνικές και τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεση μας για να βγούμε νικητές και σε αυτήν την δοκιμασία.

Είμαστε καλλιτέχνες της ζωής.


Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να βρούμε μια φόρμα για να τακτοποιήσουμε τη χαώδη ακαταστασία.


Αυτός είναι ο σκοπός του καλλιτέχνη τώρα.

Εάν έχεις ερωτήσεις ή άλλες απορίες, τότε είμαι εδώ για σένα σε προσωπικό επίπεδο, ώστε να κατανοήσεις στο έπακρο όλα όσα μαθαίνεις μέσα από τα videos και τα άρθρα του Love School, για να τα βάλεις σε εφαρμογή και να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ζωή σου.


Χαμογέλα σε κάθε ευκαιρία!


Όχι γιατί η ζωή είναι εύκολη, ή τέλεια, ή όπως ακριβώς θα την ήθελες, αλλά επειδή έχεις επιλέξει να είσαι ευτυχισμένη και ευγνώμων για όλα τα καλά πράγματα που έχεις και όλα τα προβλήματα που ξέρετε ότι δεν έχεις.


Εάν είσαι ΚΙ ΕΣΥ από τους ανθρώπους που επιθυμούν να είναι περισσότερο αφοσιωμένοι και ευτυχισμένοι μέσα στη σχέση τους, την ζώη τους και στα επαγγελματικά τους και θέλεις να σε βοηθήσω προσωπικά, τότε ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ για να δεις όλες τις λεπτομέρειες για μια πιθανή συνεργασία μας.


Οι περισσότεροι πελάτες μου πετυχαίνουν τους στόχους τους μέσα σε 4 έως 12 συναντήσεις. ​​


Μαζί μου, το ξέρω πως μπορείς να αλλάξεις την ζωή  σου προς την κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς. Tα αποτελέσματα που βιώνουν όσοι ήδη με έχουν εμπιστευτεί είναι η τρανταχτή μου απόδειξη.


Θα τα πούμε ξανά πολύ σύντομα.

Νίκος


ΥΓ. Αν έχεις φίλους, γνωστούς, συγγενείς ή συναδέλφους/συνεργάτες που ξέρεις ότι κάτι τέτοιο θα τους ενδιέφερε και θα τους ενέπνεε, τότε προώθησέ τους αυτό το post τώρα.
Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Carpe diem

Έλεγχος

Comments


bottom of page