top of page

Εγώ και το σωματικό μου βάρος


Την προηγούμενη εβδομάδα είχες την ευκαιρία να παρακολουθήσεις το 3ο video με τίτλο «Ύπνος: ένας μικρός θάνατος».


Σήμερα, τηρώντας την υπόσχεση μου, σου προσφέρω το τέταρτο και τελευταίο video αυτής της σειράς με τίτλο:


«Εγώ και το σωματικό μου βάρος».

Κάνε κλικ πάνω στην εικόνα για να έχεις πρόσβαση στο video.

Γνωρίζω ότι το θέμα του σωματικού βάρους είναι ταλαιπωρημένο.

Ας προσπαθήσουμε να το δούμε με ένα καινούργιο τρόπο.


Έχετε ήδη χάσει χιλιάδες κιλά στη ζωή σας και προσθέσατε χιλιάδες άλλα. Κύτταρα γεννιούνται και άλλα πεθαίνουν κάθε ημέρα. Καίτε άφθονο λίπος και αποθηκεύετε εξίσου άφθονο. Είναι θέμα αναλογίας καύσης.


Έχετε πάρει πέντε κιλά τον τελευταίο χρόνο;

Αν ναι, τότε τα καλά νέα είναι ότι από τα χιλιάδες κιλά που έχετε πάρει τα τελευταία χρόνια, μπορέσατε και κάψατε τα περισσότερα.


Απλώς σας ξέφυγαν πέντε. Είναι θέμα προσαρμογής του ρυθμού καύσης της ύλης. Πριν το κατανοήσουμε όμως ας περάσουμε σε κάποιες ερωτήσεις που κάνουν τη διαφορά:

Ποιος καίει λίπος κατ΄ αρχάς;

Ποιος είστε τέλος πάντων και τι κάνετε εδώ;

Τι είναι όλα αυτά και ποιο το νόημα της ζωής;

Αυτό ήταν το βασικό συστατικό που έλειπε κατά το μεγαλύτερο μέρος από τη συζήτηση για την απώλεια βάρους. Είμαστε τόσο κολλημένοι με το νούμερο και στο πως φαινόμαστε ώστε ξεχνάμε να ελέγξουμε το πώς νιώθουμε και το πιο σημαντικό, ποιο είμαστε.

Στο video «Εγώ και το σωματικό μου βάρος» συζητώ τα παραπάνω ερωτήματα με σκοπό να βρούμε ένα τόσο δυνατό «γιατί» ώστε να μην χρειάζεται να ψάχνουμε απεγνωσμένα για το «πώς».

Εάν έχεις ερωτήσεις ή άλλες απορίες, τότε είμαι εδώ για σένα σε προσωπικό επίπεδο, ώστε να κατανοήσεις στο έπακρο όλα όσα μαθαίνεις μέσα από τα videos και τα άρθρα του Love School, για να τα βάλεις σε εφαρμογή και να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ζωή σου.

Χαμογέλα σε κάθε ευκαιρία.

Όχι γιατί η ζωή είναι εύκολη, ή τέλεια, ή όπως ακριβώς θα την ήθελες, αλλά επειδή έχεις επιλέξει να είσαι ευτυχισμένη και ευγνώμων για όλα τα καλά πράγματα που έχεις και όλα τα προβλήματα που ξέρετε ότι δεν έχεις.

Εάν είσαι ΚΙ ΕΣΥ από τους ανθρώπους που επιθυμούν να είναι περισσότερο αφοσιωμένοι και ευτυχισμένοι μέσα στη σχέση τους, και θέλεις να σε βοηθήσω προσωπικά, τότε ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ για να δεις όλες τις λεπτομέρειες για μια πιθανή συνεργασία μας.

Οι περισσότεροι πελάτες μου πετυχαίνουν τους στόχους τους μέσα σε 4 έως 12 συναντήσεις. ​​

Μαζί μου, το ξέρω πως μπορείς να αλλάξεις τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου προς την κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς. Tα αποτελέσματα που βιώνουν όσοι ήδη με έχουν εμπιστευτεί είναι η τρανταχτή μου απόδειξη.

Θα τα πούμε ξανά πολύ σύντομα.

Νίκος

ΥΓ. Αν έχεις φίλους, γνωστούς, συγγενείς ή συναδέλφους/συνεργάτες που ξέρεις ότι κάτι τέτοιο θα τους ενδιέφερε και θα τους ενέπνεε, τότε προώθησέ τους αυτό το post τώρα.

Ενώ εάν θέλεις να είστε ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ μετά από έναν χωρισμό που δεν τον επιθυμείς, ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ ή επάνω στην φωτογραφία για να δεις πως μπορείς μόλις σε 4 ΒΗΜΑΤΑ να ανατρέψεις αυτή την ανεπιθύμητη κατάσταση.


Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Carpe diem

Έλεγχος

Comentarios


bottom of page