top of page

6 λόγοι για τους οποίους τα βιβλία αυτοβοήθειας δεν μπορούν να σε βοηθήσουν


Αρχικά θέλω να μην παρεξηγηθώ για τον τίτλο αυτού του video, γι' αυτό επίτρεψέ μου να σου εξηγήσω...

Όπως θα ανακαλύψεις μόλις παρακολουθήσεις το video, δεν υπονοώ σε καμία περίπτωση ότι τα βιβλία αυτοβοήθειας (όπου βιβλία μπορείς να βάλεις: ψηφιακά προγράμματα, ηχητικά αρχεία, ebooks κτλ) δεν μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα στην προσπάθεια σου να βρεις εκείνες τις απαντήσεις που σου ταιριάζουν (αν και μερικά, καλό θα ήταν να μην είχαν περάσει ποτέ το κατώφλι του εκδότη τους).

Οι 6 λόγοι για τους οποίους δεν μπορούν να σε βοηθήσουν έχουν να κάνουν με το πώς αντιμετωπίζουμε και διαχειριζόμαστε την πληροφορία και την γνώση που μας προσφέρει ο αναπτυσσόμενος κλάδος της αυτοβοήθειας.

Αν λοιπόν θέλεις να έχεις μία πλήρη χαρτογράφηση του ναρκοπεδίου που συνοδεύει την ακόρεστη πείνα σου για προσωπική εξέλιξη και ανάπτυξη, τότε το video «6 λόγοι για τους οποίους τα βιβλία αυτοβοήθειας δεν μπορούν να σε βοηθήσουν» είναι αφιερωμένο σε εσένα.

Xωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις κάνε κλικ εδώ για να έχεις άμεση πρόσβαση στο video.

Σε περιμένω....

Έως την επόμενη συνάντηση μας, σου εύχομαι η κάθε μέρα να σε φέρνει και πιο κοντά στην επιτυχία των στόχων σου.


Επίσης, αν είσαι ΚΙ ΕΣΥ από τους ανθρώπους που επιθυμούν να είναι πιο ευτυχισμένοι και επιτυχημένοι με την σχέση τους, την ζωή και τα επαγγελματικά τους και θέλεις να σε βοηθήσω προσωπικά, τότε ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ για να δεις όλες τις λεπτομέρειες για μια πιθανή συνεργασία μας.

Οι περισσότεροι πελάτες μου πετυχαίνουν τους στόχους τους μέσα σε 4 έως 12 συναντήσεις. ​​

Μαζί μου, το ξέρω πως μπορείς να αλλάξεις την ζωή  σου προς την κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς. Τα αποτελέσματα που βιώνουν όσοι ήδη με έχουν εμπιστευτεί είναι η τρανταχτή μου απόδειξη.


Σου εύχομαι η κάθε μέρα να σε φέρνει και πιο κοντά στην επιτυχία των στόχων σου.

Και Χαμογέλα σε κάθε ευκαιρία!


Όχι γιατί η ζωή είναι εύκολη, ή τέλεια, ή όπως ακριβώς θα την ήθελες, αλλά επειδή έχεις επιλέξει να είσαι ευτυχισμένη και ευγνώμων για όλα τα καλά πράγματα που έχεις και όλα τα προβλήματα που ξέρετε ότι δεν έχεις.

Θα τα πούμε ξανά πολύ σύντομα.

Νίκος


ΥΓ. Αν έχεις φίλους, γνωστούς, συγγενείς ή συναδέλφους/συνεργάτες που ξέρεις ότι κάτι τέτοιο θα τους ενδιέφερε και θα τους ενέπνεε, τότε προώθησέ τους αυτό το post τώρα.

Ενώ εάν θέλεις να είστε ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ μετά από έναν χωρισμό που δεν τον επιθυμείς, ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ ή επάνω στην φωτογραφία για να δεις πως μπορείς μόλις σε 4 ΒΗΜΑΤΑ να ανατρέψεις αυτή την ανεπιθύμητη κατάσταση.

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Carpe diem

Έλεγχος

bottom of page