top of page

Πόσο αξίζεις;


Τα τελευταία 15 χρόνια που βοηθώ τους πελάτες μου να μεταμορφώσουν την πραγματικότητα τους, ένα θέμα εμφανίζεται με επιμονή και ένταση.

Η χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Κατά βάση το επίπεδο αυτοεκτίμησης εξαρτάται από την απάντηση σε ένα και μοναδικό ερώτημα…

«Πόσο αξίζω»;

Ή για αν το θέσω ευθέως όπως εμφανίζεται στην καθημερινή μας ζωή…

«Πόσο καλά θα σταθώ στα πόδια μου σήμερα;»

Αν παρατηρήσεις προσεκτικά τη ζωή σου θα διαπιστώσεις ότι δεν παίρνεις απαραίτητα ότι αξίζεις. Παίρνεις, λίγο πολύ αυτό που νομίζεις ότι αξίζεις.

Το καινούργιο video από το on line κανάλι μου «Στρατηγικές Ζωής» με τίτλο «Πόσο αξίζεις;» αποκωδικοποιεί την αρχή ότι η αίσθηση της προσωπικής αξίας μας διαμορφώνει τη ζωή μας δημιουργώντας τάσεις.

Αν αισθάνεσαι ότι αξίζεις, έχεις την τάση να κάνεις θετικές επιλογές.

Αν αισθάνεσαι ότι δεν αξίζεις και πολύ, έχεις την τάση να κάνεις καταστροφικές ή περιοριστικές επιλογές.

Θα ήθελα πολύ να μάθω την γνώμη σου και τις σκέψεις σου γύρω από το σημερινό μας θέμα. Ελπίζω να σου αρέσει το συγκεκριμένο βίντεο. Αν ναι μπορείς να το μοιραστείς και με τους δικούς σου ανθρώπους.

Εάν έχεις ερωτήσεις ή άλλες απορίες, τότε είμαι εδώ για σένα σε προσωπικό επίπεδο, ώστε να κατανοήσεις στο έπακρο όλα όσα μαθαίνεις μέσα από τα videos και τα άρθρα του Love School, για να τα βάλεις σε εφαρμογή και να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ζωή σου.

Χαμογέλα σε κάθε ευκαιρία.

Όχι γιατί η ζωή είναι εύκολη, ή τέλεια, ή όπως ακριβώς θα την ήθελες, αλλά επειδή έχεις επιλέξει να είσαι ευτυχισμένη και ευγνώμων για όλα τα καλά πράγματα που έχεις και όλα τα προβλήματα που ξέρετε ότι δεν έχεις.

Εάν είσαι ΚΙ ΕΣΥ από τους ανθρώπους που επιθυμούν να είναι περισσότερο αφοσιωμένοι και ευτυχισμένοι μέσα στη σχέση τους, και θέλεις να σε βοηθήσω προσωπικά, τότε ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ για να δεις όλες τις λεπτομέρειες για μια πιθανή συνεργασία μας.

Οι περισσότεροι πελάτες μου πετυχαίνουν τους στόχους τους μέσα σε 4 έως 12 συναντήσεις. ​​

Μαζί μου, το ξέρω πως μπορείς να αλλάξεις τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου προς την κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς. Tα αποτελέσματα που βιώνουν όσοι ήδη με έχουν εμπιστευτεί είναι η τρανταχτή μου απόδειξη.

Θα τα πούμε ξανά πολύ σύντομα.

Νίκος

ΥΓ. Αν έχεις φίλους, γνωστούς, συγγενείς ή συναδέλφους/συνεργάτες που ξέρεις ότι κάτι τέτοιο θα τους ενδιέφερε και θα τους ενέπνεε, τότε προώθησέ τους αυτό το post τώρα.

Ενώ εάν θέλεις να είστε ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ μετά από έναν χωρισμό που δεν τον επιθυμείς, ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ ή επάνω στην φωτογραφία για να δεις πως μπορείς μόλις σε 4 ΒΗΜΑΤΑ να ανατρέψεις αυτή την ανεπιθύμητη κατάσταση.

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Carpe diem

Έλεγχος

bottom of page