top of page

9 Τρόποι Με Τους Οποίους Σαμποτάρεις Τον Εαυτό Σου


Έχουμε να τα πούμε αρκετό καιρό, υπάρχει όμως ένας πολύ καλός λόγος.


Επένδυσα σχεδόν όλο το καλοκαίρι για να ολοκληρώσω ένα project, το οποίο άρχισα να το δουλεύω τουλάχιστον 2 χρόνια πριν και αφορά την αποτελεσματική διαχείριση του σωματικού βάρους.


Πρόκειται για μια εργαλειοθήκη που θα είναι σύντομα στη διάθεση σου και βασίζεται στον συνδυασμό όλων των πρόσφατων επιστημονικών ευρημάτων γύρω από την ψυχολογία της τροφής.

Μια εργαλειοθήκη που εκμεταλλεύεται όλα εκείνα τα κουμπιά της ψυχολογίας μας, για να φέρει την απελευθέρωση από τα όποια περιττά κιλά.


Μένουμε συντονισμένοι λοιπόν και είμαι σίγουρος ότι θα έχεις πολύ σύντομα πλήρη ενημέρωση!!!

Ας πάμε τώρα στο σημερινό video που σου παρουσιάζω τους 9 πιο συνηθισμένους τρόπους με τους οποίους βάζουμε τρικλοποδιά στον ίδιο μας τον εαυτό, στην προσπάθεια μας να επιφέρουμε στοχευμένες αλλαγές στη ζωή μας.

Επιγραμματικά σου λέω πως ξέρω ότι στην παρακάτω λίστα κάπου συναντάς και τον εαυτό σου.

  • Βάζεις πολύ χαμηλά τον πήχη των προσδοκιών σου.

  • Δίνεις μεγάλη σημασία στην γνώμη των άλλων.

  • Δεν ξέρεις πώς μπορείς να εφαρμόσεις διεκδικητική συμπεριφορά.

  • Ξοδεύεις χρήματα που δεν έχεις.

  • Υπερτιμάς το βραχυπρόθεσμο και υποτιμάς το μακροπρόθεσμο.

  • Πιστεύεις ότι το «αύριο» θα είναι για κάποιο λόγο καλύτερο από το «σήμερα».

  • Ακούς την καρδιά σου όταν πρέπει να ακούσεις το μυαλό σου και το αντίθετο.

  • Αποτυγχάνεις στην δέσμευση.

  • Κάνεις τον φόβο από σύμμαχο σου, εχθρό.


Στο video κουβεντιάζω μαζί σου όλα τα παραπάνω, γι' αυτό αν επιθυμείς να αποκτήσεις την γνώση που θα σου επιτρέψει να κατανοήσεις βαθιά τον εαυτό σου, αλλά και να διεκδικήσεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία της ζωής σου, τότε το Video «9 τρόποι που σαμποτάρεις τον εαυτό σου» είναι αφιερωμένο σε εσένα.

Ζητώ την υπομονή σου για μια μικρή ηλεκτρομαγνητική παρεμβολή που «τρύπωσε» στον ήχο του video, μεταξύ του 2:40 λεπτού και του 4:30 λεπτού.


Σου εύχομαι η κάθε μέρα να σε φέρνει και πιο κοντά στην επιτυχία των στόχων σου.


Αν επιθυμείς να μάθεις περισσότερα για το πώς μπορείς να διαχειριστείς με επιτυχία και συνέπεια το σωματικό σου βάρος, επικοινώνησε μαζί μου στο info@pcmi.gr.


Θα χαρώ πολύ να σε ακούσω και να βρούμε από κοινού τις απαντήσεις που θα ξεκλειδώσουν το αστείρευτο δυναμικό σου.

Επίσης, αν είσαι ΚΙ ΕΣΥ από τους ανθρώπους που επιθυμούν να είναι πιο ευτυχισμένοι και επιτυχημένοι με την σχέση τους, την ζωή και τα επαγγελματικά τους και θέλεις να σε βοηθήσω προσωπικά, τότε ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ για να δεις όλες τις λεπτομέρειες για μια πιθανή συνεργασία μας.

Οι περισσότεροι πελάτες μου πετυχαίνουν τους στόχους τους μέσα σε 4 έως 12 συναντήσεις. ​​

Μαζί μου, το ξέρω πως μπορείς να αλλάξεις την ζωή  σου προς την κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς. Τα αποτελέσματα που βιώνουν όσοι ήδη με έχουν εμπιστευτεί είναι η τρανταχτή μου απόδειξη.



Σου εύχομαι η κάθε μέρα να σε φέρνει και πιο κοντά στην επιτυχία των στόχων σου.

Και Χαμογέλα σε κάθε ευκαιρία!


Όχι γιατί η ζωή είναι εύκολη, ή τέλεια, ή όπως ακριβώς θα την ήθελες, αλλά επειδή έχεις επιλέξει να είσαι ευτυχισμένη και ευγνώμων για όλα τα καλά πράγματα που έχεις και όλα τα προβλήματα που ξέρετε ότι δεν έχεις.

Θα τα πούμε ξανά πολύ σύντομα.

Νίκος


ΥΓ. Αν έχεις φίλους, γνωστούς, συγγενείς ή συναδέλφους/συνεργάτες που ξέρεις ότι κάτι τέτοιο θα τους ενδιέφερε και θα τους ενέπνεε, τότε προώθησέ τους αυτό το post τώρα.

Ενώ εάν θέλεις να είστε ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ μετά από έναν χωρισμό που δεν τον επιθυμείς, ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ ή επάνω στην φωτογραφία για να δεις πως μπορείς μόλις σε 4 ΒΗΜΑΤΑ να ανατρέψεις αυτή την ανεπιθύμητη κατάσταση.

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Carpe diem

Έλεγχος

bottom of page