top of page

Πώς Να Διεκδικείς Αυτό Που Πραγματικά Θέλεις - ΜΕΡΟΣ ΙΙ


Είτε θέλεις να ζητήσεις λίγες ημέρες άδεια από τον προϊστάμενο σου, για να πας επιτέλους εκείνο το ρομαντικό ταξιδάκι, είτε ζητάς από τον σύντροφο σου να πλύνει τα πάτα, καλείσαι να εφαρμόσεις δεξιότητες διεκδικητικής συμπεριφοράς. Και όπως για κάθε δεξιότητα, έτσι και για αυτή αφενός πρέπει να εκπαιδευτείς, αφετέρου πρέπει να έχεις στη διάθεση σου μια βασική εργαλειοθήκη.

Στο σημερινό μου video θα βρεις βασικές στρατηγικές που θα σου επιτρέψουν, με λίγη προσπάθεια, να διαπραγματεύεσαι σαν απεσταλμένος του ΟΗΕ σε εμπόλεμη ζώνη.

Όμως για να μπορούμε να εφαρμόζουμε διεκδικητική συμπεριφορά, βασική προϋπόθεση είναι να αναγνωρίζουμε στον εαυτό μας ορισμένα βασικά δικαιώματα (που επίσης θα εντοπίσεις ποια είναι με αφορμή τα όσα σου εξηγώ στο video):

Ενώ υπάρχουν και μερικοί πρακτικοί τρόποι για τη σταδιακή υιοθέτηση της όλο και περισσότερο διεκδικητικής συμπεριφοράς, σου εξηγώ στο video.

Θα ήθελα πολύ να μάθω την γνώμη σου και τις σκέψεις σου γύρω από το σημερινό μας θέμα.

Επίσης μπορείς να μοιραστείς την δική σου εμπειρία και τις στρατηγικές ζωής που εφάρμοσες γράφοντάς μου ένα σύντομο email ή αφήνοντας τις σκέψεις σου κάτω από αυτό το video.

Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, μην ξεχάσεις να εγγραφείς στη λίστα μελών του Love School.

Με την Έγγραφή Σου Στο Site Λαμβάνεις ΔΩΡΕΑΝ Το Βιβλίο μου: "ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ... Βασικοί Κανόνες Επιβίωσης Μέσα Στην Σχέση" (e-book), Love Tips + Συμβουλές, Video/Μαθήματα, Ιδιαίτερες Εκπτώσεις & Προνόμια που δεν απολαμβάνουν οι απλοί επισκέπτες του site, KAI που ξέρω πως θα αλλάξουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ την σχέση και την ζωή σου!

Χαμογέλα σε κάθε ευκαιρία. Όχι γιατί η ζωή είναι εύκολη, ή τέλεια, ή όπως ακριβώς θα την ήθελες, αλλά επειδή έχεις επιλέξει να είσαι ευγνώμων για όλα τα καλά πράγματα που έχεις και όλα τα προβλήματα που ξέρεις ότι δεν έχεις.

Τα λέμε ξανά στο επόμενο βίντεο.Έως τότε ζήσε με πάθος τις προσωπικές σου στιγμές.

Νίκος Σαπουντζής, MBA MSc

Life & Executive Coach

ΥΓ. Αν έχεις φίλους, γνωστούς, συγγενείς ή συναδέλφους/συνεργάτες που ξέρεις ότι κάτι τέτοιο θα τους ενδιέφερε και θα τους ενέπνεε, τότε προώθησέ τους αυτό το post τώρα.


Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Carpe diem

Έλεγχος

bottom of page