top of page

Ο Δρόμος Προς Την Ευτυχία. Σε Προσκαλώ & Ταυτόχρονα Σε Προκαλώ...


Από μικρός είχα έναν στόχο: Να ανακαλύψω τι με κάνει ευτυχισμένο.

Αυτός ο στόχος, με οδήγησε σε ένα μονοπάτι συνεχούς αναζήτησης. Εκπαίδευση. Ανακάλυψη. Αλλαγή και επαναπροσδιορισμός των αξιών μου.

Γνώση του πώς να αγαπώ τον εαυτό μου και τον κόσμο.Μια πορεία που ήταν, και συνεχίζει να είναι, ενδιαφέρουσα και συναρπαστική…

Και σήμερα σου γράφω για να σε προσκαλέσω στην ΔΙΚΗ ΣΟΥ «προσωπική ευτυχία».

Την Τετάρτη 24/5, 2017, στις 18.00-20.30, σε συνεργασία με το Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ, στο βιβλιοπωλείο/πολυχώρο τέχνης, ΙΑΝΟ, στην Θεσσαλονίκη, στο κατάστημα της Αριστοτέλους θα παρουσιάσω – εντελώς δωρεάν – ένα βιωματικό εργαστήρι με θέμα την προσωπική μας ευτυχία.

Ναι, υπάρχει η προσωπική μας ευτυχία, δεν είναι απλά ένας μύθος, και ναι μπορείς να την διεκδικήσεις, αλλά και να την κατακτήσεις.

Γι’ αυτό μην πιστεύεις όσους προσπαθούν να σε πείσουν για το αντίθετο.

Η έρευνα υποστηρίζει ότι το 40% των παραγόντων που αφορούν στην την προσωπική μας ευτυχία είναι κάτω από τον έλεγχό μας.

Αυτό σημαίνει ότι όλοι –ναι, όλοι μας χωρίς εξαιρέσεις- μπορούμε να βελτιώσουμε την ευτυχία μας κάνοντας αλλαγές στον τρόπο που σκεφτόμαστε και ενεργούμε.

Έχω αφιερώσει ένα πολύ μεγάλο μέρος της αναζήτησης μου στην επιστημονική μελέτη της ευτυχίας, μιας έννοιας με την οποία έχουν ασχοληθεί κορυφαίοι φιλόσοφοι και στοχαστές, από τον Αριστοτέλη έως τον πατέρα της ψυχανάλυσης Σίγκμουντ Φρόιντ.

Αν και πολλοί θα διαφωνήσουν ως προς το ποιος ακριβώς είναι ο ορισμός της ευτυχίας, κανείς δεν θα αρνηθεί ότι πρόκειται για μια κατάσταση που όλοι μπορούμε να αναγνωρίσουμε, όταν τη βιώνουμε, ενώ είμαστε σε θέση να καταλάβουμε πότε δεν είμαστε ευτυχισμένοι.

Στόχος του δωρεάν βιωματικού μου εργαστηρίου με τίτλο: «Ο Δρόμος Προς Την Ευτυχία», είναι να συνειδητοποιήσει κάθε συμμετέχοντας, τι σημαίνει ευτυχία δίνοντας τον προσωπικό του ορισμό και μαθαίνοντας πώς να την επιτυγχάνει με μικρές καθημερινές κινήσεις…

Οι οποίες μπορούν να ενταχθούν σε κάθε πρόγραμμα και να μεταμορφωθούν μέσω της συνήθειας σε καθημερινές τελετουργίες.

Αυτή την Τετάρτη το απόγευμα λοιπόν, στις 18.00-20.30 στον Ιανό (κατάστημα Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη), με ελεύθερη/δωρεάν είσοδο για κάθε συμμετέχοντα, θα παρουσιάσω μια σειρά στρατηγικών που στόχο έχουν να φέρουν την ευτυχία στη ζωή μας.

Και ναι, υπόσχομαι, πως ο κάθε συμμετέχοντας θα ανακαλύψει την προσωπική του «συνταγή» της ευτυχίας!

Είναι τιμή μου να συναντήσω εσένα και τους φίλους ή την οικογένειά σου εκεί, και μαζί να εξερευνήσουμε την προσωπική σου ευτυχία!

Με όλη μου την αγάπη, αλλά και απέραντη ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη σου,

Νίκος Σαπουντζής, MBA MSc

Life & Executive Coach

ΥΓ. Αν έχεις φίλους, γνωστούς, συγγενείς ή συναδέλφους/συνεργάτες που ξέρεις ότι κάτι τέτοιο θα τους ενδιέφερε και θα τους ενέπνεε, τότε προώθησέ τους αυτό το email τώρα.

Βιωματικό Εργαστήρι με θέμα «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ»

Τετάρτη 24 Μαΐου, 2017, 18.00-20.30

Είσοδος Ελεύθερη

Ιανός, κατάστημα Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη

Περισσότερες πληροφορίες για το δωρεάν βιωματικό εργαστήρι μου μπορείς να βρείς και στο site του Ιανού, κάνοντας click εδώ


Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Carpe diem

Έλεγχος

bottom of page