top of page

Πώς να αλλάξω τις αποδυναμωτικές μου συνήθειες.


Δεν μπορείς να αποβάλλεις την κακιά συνήθεια αν δεν καταλάβεις γιατί το κάνεις.


Tο σημερινό video από το κανάλι μου «Στρατηγικές Ζωής» έχει ως θέμα την αλλαγή, την εστιασμένη αλλαγή των κακών συνηθειών σου που σε ταλαιπωρούν εδώ και πάρα πολύ καιρό.


Καπνίζεις ενώ δεν θέλεις να καπνίζεις, τρως όταν δεν θέλεις να φας; Θέλεις να περάσεις ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια σου, αλλά είσαι κολλημένος στον υπολογιστή;
Επιθυμείς διακαώς να είσαι πιστός στην ερωτική σου σχέση, αλλά συλλαμβάνεις τον εαυτό σου να δημιουργεί παράλληλες ερωτικές σχέσεις κατά ριπάς;

Η λίστα μπορεί να συνεχίζεται ατελείωτα.


Για να βελτιώσεις την ζωή σου, είναι απαραίτητο να κατανοήσεις πως θα αποβάλλεις αυτήν την φαινομενικά παράλογη συμπεριφορά του «άλλα θέλω και άλλα κάνω».


Δεν μπορείς να αποβάλλεις μια κακιά συνήθεια αν δεν καταλάβεις γιατί το κάνεις.


Μόνο έτσι θα μάθεις ποια κουμπιά πρέπει να πατήσεις για να φέρεις την επιθυμητή αλλαγή στην δική σου συμπεριφορά ή των άλλων.

Στο video: «Πώς να αλλάξω τις αποδυναμωτικές μου συνήθειες», μοιράζομαι μαζί σου μια τεχνική που μπορεί να σου επιτρέψει να χαλιναγωγήσεις όλες εκείνες τις συμπεριφορές που δημιουργούν ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

Αν επιθυμείς να αποκτήσεις την γνώση που θα σου επιτρέψει να κατανοήσεις βαθιά τον εαυτό σου, αλλά και να διεκδικήσεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία της ζωής σου, τότε αυτό το σύντομο Video είναι για σένα.


Εάν είσαι ΚΙ ΕΣΥ από τους ανθρώπους που επιθυμούν να είναι πιο ευτυχισμένοι και επιτυχημένοι με την σχέση τους, την ζωή και τα επαγγελματικά τους και θέλεις να σε βοηθήσω προσωπικά, τότε ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ για να δεις όλες τις λεπτομέρειες για μια πιθανή συνεργασία μας.


Οι περισσότεροι πελάτες μου πετυχαίνουν τους στόχους τους μέσα σε 4 έως 12 συναντήσεις. ​​

Μαζί μου, το ξέρω πως μπορείς να αλλάξεις την ζωή  σου προς την κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς. Τα αποτελέσματα που βιώνουν όσοι ήδη με έχουν εμπιστευτεί είναι η τρανταχτή μου απόδειξη.


Σου εύχομαι η κάθε μέρα να σε φέρνει και πιο κοντά στην επιτυχία των στόχων σου.

Και Χαμογέλα σε κάθε ευκαιρία!


Όχι γιατί η ζωή είναι εύκολη, ή τέλεια, ή όπως ακριβώς θα την ήθελες, αλλά επειδή έχεις επιλέξει να είσαι ευτυχισμένη και ευγνώμων για όλα τα καλά πράγματα που έχεις και όλα τα προβλήματα που ξέρετε ότι δεν έχεις.

Θα τα πούμε ξανά πολύ σύντομα.

Νίκος


ΥΓ. Αν έχεις φίλους, γνωστούς, συγγενείς ή συναδέλφους/συνεργάτες που ξέρεις ότι κάτι τέτοιο θα τους ενδιέφερε και θα τους ενέπνεε, τότε προώθησέ τους αυτό το post τώρα.



Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Carpe diem

Έλεγχος

bottom of page