top of page

Πώς να κάνω τον φόβο σύμμαχο μου και όχι εχθρό μου.


Το σημερνό video από το κανάλι μου «Στρατηγικές Ζωής» έχει ως θέμα τον φόβο.

Ένα συναίσθημα που μας κατακλύζει με την ένταση του.
Που μας αναστατώνει και μας τρομάζει.
Που μας κάνει να νοιώθουμε μικροί και ανήμποροι.

Είτε μέσα από την προσωπική παρατήρηση του εαυτού μου, είτε μέσα από την επικοινωνία με τους «αθλητές» μου, κατέληξα στο συμπέρασμα πως όταν αποφεύγεις τους φόβους σου, έχουν την κακή συνήθεια να εμφανίζονται μπροστά σου τις πιο ακατάλληλες στιγμές.

Σαν ένας σοφός δάσκαλος, η ζωή θα σε δοκιμάσει, χρησιμοποιώντας τον ένα φόβο μετά τον άλλον, για να δει αν είσαι έτοιμη/ος να προχωρήσεις στο επόμενο επίπεδο του παιχνιδιού.

Μόλις κατανικήσεις έναν φόβο, η δοκιμασία τελειώνει και δεν θα χρειαστεί να την αντιμετωπίσεις ποτέ ξανά.

Αν όμως κρυφτείς, η δοκιμασία θα εμφανίζεται ξανά και ξανά για να στοιχειώνει το μονοπάτι σου.

Στο video: «Πώς να κάνω τον φόβο σύμμαχο μου και όχι εχθρό μου», μοιράζομαι μαζί σου μια τεχνική που μπορεί να σου προσφέρει όλα εκείνα τα εργαλεία που θα σου επιτρέψουν να χαλιναγωγήσεις τον φόβο σου, και παράλληλα, να εκμαιεύσεις όλες εκείνες τις πολύτιμες πληροφορίες που κουβαλάει μέσα του.

Λοιπόν, χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις. κάνε click εδώ για να έχεις άμεση πρόσβαση στο video.

Γιατί αν επιθυμείς να αποκτήσεις την γνώση που θα σου επιτρέψει να κατανοήσεις βαθιά τον εαυτό σου, αλλά και να διεκδικήσεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία της ζωής σου, τότε το Video «Πώς να κάνω τον φόβο σύμμαχο μου και όχι εχθρό μου» είναι αφιερωμένο σε εσένα.

Σου εύχομαι η κάθε μέρα να σε φέρνει και πιο κοντά στην επιτυχία των στόχων σου.


Και αν έχεις ερωτήσεις ή άλλες απορίες, τότε είμαι εδώ για σένα σε προσωπικό επίπεδο, ώστε να κατανοήσεις στο έπακρο όλα όσα μαθαίνεις μέσα από τα videos και τα άρθρα του Love School, για να τα βάλεις σε εφαρμογή και να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ζωή σου.


Χαμογέλα σε κάθε ευκαιρία!


Όχι γιατί η ζωή είναι εύκολη, ή τέλεια, ή όπως ακριβώς θα την ήθελες, αλλά επειδή έχεις επιλέξει να είσαι ευτυχισμένη και ευγνώμων για όλα τα καλά πράγματα που έχεις και όλα τα προβλήματα που ξέρετε ότι δεν έχεις.


Εάν είσαι ΚΙ ΕΣΥ από τους ανθρώπους που επιθυμούν να είναι περισσότερο αφοσιωμένοι και ευτυχισμένοι μέσα στη σχέση τους, την ζώη τους και στα επαγγελματικά τους και θέλεις να σε βοηθήσω προσωπικά, τότε ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ για να δεις όλες τις λεπτομέρειες για μια πιθανή συνεργασία μας.


Οι περισσότεροι πελάτες μου πετυχαίνουν τους στόχους τους μέσα σε 4 έως 12 συναντήσεις. ​​

Μαζί μου, το ξέρω πως μπορείς να αλλάξεις την ζωή  σου προς την κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς. Tα αποτελέσματα που βιώνουν όσοι ήδη με έχουν εμπιστευτεί είναι η τρανταχτή μου απόδειξη.


Θα τα πούμε ξανά πολύ σύντομα.

Νίκος


ΥΓ. Αν έχεις φίλους, γνωστούς, συγγενείς ή συναδέλφους/συνεργάτες που ξέρεις ότι κάτι τέτοιο θα τους ενδιέφερε και θα τους ενέπνεε, τότε προώθησέ τους αυτό το post τώρα.



Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Carpe diem

Έλεγχος

bottom of page