top of page

Η Δύναμη Των 5

Η Απόλυτη Μέθοδος Για Να Φέρεις Τα Αποτελέσματα Που Επιθυμείς Σε:

 • Προσωπική Ζωή

 • Επαγγελματική Ζωή

 • Προσωπική Ανάπτυξη

 • Διαχείριση Σωματικού Βάρους

Ποια Είναι
Η Δύναμη Των
5

 1. Όραμα

 2. Κίνητρα

 3. Γνώση

 4. Σχέδιο/Πλάνο

 5. Πόροι

Έστω και μία από τις παραπάνω δυνάμεις να λείπει από την προσπάθειά σου να αλλάξεις την καθημερινότητά σου, το αποτέλεσμα ποτέ δεν θα είναι αυτό που θέλεις.

Λάβε Τώρα το Δωρεάν Workbook
H Δύναμη Των 5

Εφαρμόζοντας τις δραστηριότητες που θα βρεις στις σελίδες του Workbook, θα γνωρίσεις τον εαυτό σου σε βάθος και θα υλοποιήσεις αυτά που ΕΣΥ επιθυμείς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.


Γιατί δεν υπάρχει τίποτα στην Προσωπική ή Επαγγελματική σου Ζωή που να μην μπορείς να καταφέρεις με την Δύναμη Των 5

workbook cover dynami 5 ONE.jpg
DSCF4076.jpg

1. Όραμα

Όταν έχεις ένα όραμα που εκφράζει όλη σου την ύπαρξη, τότε όλα όσα κάνεις, γίνονται για την υλοποίηση αυτού του ονείρου. Το προσωπικό όραμα ανοίγει την καρδιά και κάθε επόμενο βήμα σου είναι στοχευμένο και σε φέρνει πιο κοντά σε όσα θέλεις να πετύχεις.

Αν δεν έχεις ένα ξεκάθαρο όραμα για το τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις ως τελικό αποτέλεσμα (στους τομείς της προσωπικής και επαγγελματικής  ζωής που είναι σημαντικοί για σένα), ακόμη κι αν έχεις στην διάθεσή σου τις υπόλοιπες 4 Δυνάμεις, αναπόφευκτα, θα βιώνεις σύγχυση και την άβολη αίσθηση του αποπροσανατολισμού. 

2.Κίνητρα

Η ικανότητα σου να αφιερώνεσαι ολόψυχα σε αυτό που θέλεις να πετύχεις είναι η υπέρτατη όλων των ικανοτήτων και τα κίνητρα είναι ακριβώς αυτό το συστατικό που μπορεί να τροφοδοτήσει τις προσπάθειες σου για να φτάσεις στην υλοποίηση αυτού που θέλεις.

 

Το όραμα πρέπει να συνοδεύεται από κίνητρα που θα το κάνουν πραγματικότητα. Το σωστό προσωπικό κίνητρο μπορεί να ανάψει εκείνη την "φωτιά" μέσα σου που θα σε κάνει να μένεις ξύπνιος μέχρι αργά και να σηκώνεσαι νωρίς το πρωί.

 

Από την άλλη, αν έχεις στη διάθεση σου τις υπόλοιπες 4 δυνάμεις και δεν έχεις κίνητρα, τότε η αναβλητικότητα και η ματαίωση θα είναι μόνιμη συντροφιά σου και θα σου βάζουν διαρκώς τρικλοποδιές.

 

 

3. Γνώση

Η γνώση αποτελεί την βασιλική οδό για κάθε άτομο που θέλει να αποδεσμευτεί από τους υφιστάμενους περιορισμούς του. Η κατάλληλη γνώση θα σε προμηθεύσει με τα καύσιμα που χρειάζεσαι για να τα βγάλεις πέρα με τους αντίθετους ανέμους που πνέουν ανάμεσα σε εσένα και την επιτυχία.

Ο κάθε στόχος και το κάθε θέλω μας, για την υλοποίησή τους, απαιτούν από εμάς μια σειρά από νέες δεξιότητες, έναν νέο τρόπο σκέψης και προσέγγισης. Μια σειρά αλλαγών δηλαδή, που δίχως την κατάλληλη γνώση για την προσέγγισή τους θα εισπράξεις άγχος, ανασφάλεια και φόβο, ακόμη κι αν έχεις τις υπόλοιπες 4 Δυνάμεις στην διάθεσή σου.

4. Σχέδιο/Πλάνο

Το πλάνο που ακολουθείς για την υλοποίηση αυτού που θέλεις είναι μια υπόσχεση στον εαυτό σου… μια "άσκηση ετοιμότητας" που σε κρατά σε επαγρύπνηση. Χρειάζεσαι ένα σχέδιο όπου θα ιεραρχείς τα βήματα σου, θα αξιολογείς και θα θέτεις τις συντεταγμένες σου.

 

Το ταξίδι σου προς την αλλαγή και την υλοποίηση αυτού που θέλεις θα πρέπει να ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, γι' αυτό και πρέπει να εκπονήσεις το καλύτερο δυνατό σχέδιο/πλάνο από την αρχή.

 

Γιατί αν δεν έχεις ένα ξεκάθαρο πλάνο βημάτων που θα σε οδηγήσουν εκεί που θέλεις να πας, ακόμη κι αν έχεις τις υπόλοιπες 4 Δυνάμεις στην διάθεσή σου, τότε η ΑΠΟΤΥΧΙΑ είναι μονόδρομος.

 

 

DSCF4173 (3).jpg
pexels-daria-shevtsova-698864-1.jpg

5.Πόροι

Στο ταξίδι της ζωής, οι πόροι απορροφούν τους κραδασμούς της διαδρομής και εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται.

 

Η έλλειψη των απαραίτητων πόρων μειώνει την ορθή κρίση των ανθρώπων και τους οδηγεί συχνά στο να παίρνουν παράλογες αποφάσεις οι οποίες, με την σειρά τους, οδηγούν σε οδυνηρές συνέπειες.

 

Η αύξηση των πόρων με την κατάλληλη προσέγγιση είναι απόλυτα εφικτή. Και όσο περισσότερο τους αυξήσεις τόσα περισσότερα "καύσιμα" θα έχεις για να προχωρήσεις και να υλοποιήσεις ό,τι είναι σημαντικό για σένα. Όμως αν έχεις στη διάθεση σου τις υπόλοιπες 4 Δυνάμεις και δεν έχεις τους κατάλληλους πόρους ΓΙΑ ΣΕΝΑ, τότε θα βιώσεις αντιξοότητες, απογοήτευση, λύπη, πικρία, έως και φόβο.

​Μπορώ να σε βοηθήσω και να δουλέψουμε μαζί με τους παρακάτω τρόπους...

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο logo
NLP logo
IAC logo
stonebridge logo
kingston university logo
coe logo
ncfe logo
aah logo
Online Personal Coaching Συναντήσεις

Online Personal Coaching Συναντήσεις

Για υπέροχους ανθρώπους σαν κι εσένα.

 

Μέσα από τις Online Coaching Συναντήσεις με τον Νίκο Σαπουντζή:

 

 • Μπορείς να κάνεις μια καινούρια αρχή.

 • Να κατακτήσεις νέες κορυφές στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

 • Να δημιουργήσεις έναν νέο κόσμο για σένα.

 • Να κάνεις το πρώτο βήμα.

 • Μπορείς να σχεδιάσεις το μέλλον σου, όπως ακριβώς το θέλεις, το φαντάζεσαι και το έχεις ανάγκη...
   

Σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, λειτουργώντας στο μέγιστο των δυνατοτήτων σου και προσκαλώντας στην καθημερινότητά σου όλα όσα θέλεις, ονειρεύεσαι, σου αξίζουν και επιθυμείς.

Ο Νίκος μπορεί να σε βοηθήσει σε θέματα που αφορούν την Προσωπική και Επαγγελματική σου Ζωή, σε θέματα Προσωπικής Ανάπτυξης, αλλά και σε θέματα Διαχείρισης του Βάρους σου.

Πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές εμπειρίες της ζωής σου και μπορείς να ξεκινήσεις σήμερα κιόλας.

Γιατί ακόμη και μία End Results Coaching Συνάντηση μπορεί να σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις το μέγεθος και τις διαστάσεις αυτού που σε προβληματίζει σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο και να σου δώσει την λύση και την απάντηση.

Live & Online Σεμινάρια, Ομιλίες & Workshops  Για ομάδες, επαγγελματίες και οργανισμούςLive & Online Σεμινάρια, Ομιλίες & Workshops  Για ομάδες, επαγγελματίες και οργανισμούς

Live & Online Σεμινάρια, Ομιλίες & Workshops 
Για ομάδες, επαγγελματίες και οργανισμούς

Ο Νίκος

ως End Results Certified Coach, Speaker και Seminar/Workshop Leader, είναι εστιασμένος στο τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα, για όσους τον εμπιστεύονται, και μέσα από την αγάπη του για την εκπαίδευση και τους ανθρώπους...

Εχει καταφέρει εδώ και 25 χρόνια, με την Δύναμη των 5 που έχει αναπτύξει, να προσφέρει στους συμμετέχοντες των Σεμιναρίων, Workshops και Ομιλιών του, τα εργαλεία, αλλά και την έμπνευση  να ζήσουν με περισσότερο πάθος και να ακολουθήσουν τις επιθυμίες της καρδιάς τους με προσήλωση πετυχαίνοντας ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που οι ίδιοι επιθυμούν και είναι σημαντικό για εκείνους, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Έχω συνεργαστεί με εκατοντάδες ανθρώπους σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και με εταιρίες και οργανισμούς όπως...

NATO logo.png
μητροπολιτικο κολλεγιο logo.png
american farm school logo_edited.png
mediterranean college logo.png
goody's logo.png
attica logo.png
siemens logo.png
flocafe logo.png
εθνικο κεντρο δημοσιας διοικησης και αυτοδιοικησης logo.png
ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ logo.png
papapostolou logo.png
New Horizons Nigeria logo.png
todaylicious logo.png
4 all logo.png
1.png
oriflame logo.png
Online Ψηφιακά Home Study Courses

Online Ψηφιακά
Home Study Courses

Αν θέλεις να έχεις άμεση πρόοδο:

 • Στην Προσωπική σου ζωή

 • Στην Επαγγελματική σου ζωή

 • Σε θέματα Προσωπικής Ανάπτυξης

 • Αλλά και στην Διαχείριση του Βάρους σου

Καθώς και μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για να πετύχεις του στόχους και τα θέλω σου στους παραπάνω τομείς, ο Νίκος Σαπουντζής, προσφέρει τα Online Home Study Courses του.

 

Πρόκειται για εξειδικευμένα προγράμματα που μπορείς να εργαστείς με το υλικό και το περιεχόμενό τους από τον χώρο σου, στον δικό σου ρυθμό, δίχως να χρειαστεί να μετακινηθείς ή να δεσμευτείς συγκεκριμένη μέρα και ώρα και  μπορείς να έχεις πρόσβαση σε αυτά από οποιαδήποτε συσκευή της επιλογής σου χωρίς απαραίτητη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Όμως ποτέ δεν είσαι μόνη/μόνος. Από την στιγμή της συμμετοχής σου στο Online Home Study Course της επιλογής σου, ο Νίκος ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ώστε να κατανοήσεις στο έπακρο όλα όσα μαθαίνεις και σου ζητά να βάλεις σε εφαρμογή για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Οι Τομείς Εξειδίκευσής μου

bottom of page