top of page
DSCF3916_edited_edited_edited_edited.jpg

Αγάπη Είναι…
Βασικοί Κανόνες «Επιβίωσης» Μέσα Στην Σχέση
(Δωρεάν E-book)

Επειδή συχνά δεν είμαστε λογικά πλάσματα όσον αφορά τις σχέσεις, αν αντιμετωπίζεις προβλήματα στην σχέση σου και ψάχνεις για λύσεις και απαντήσεις, διάβασε αυτό το σύντομο βιβλίο τώρα!

Ιδιαίτερα αν η σχέση σου αντιμετωπίζει τον φόβο του χωρισμού, μαλώνετε και είναι πλέον φανερή η έλλειψη αποτελεσματικής επικοινωνίας, ή δεν υπάρχει πια ρομαντισμός, έλξη και μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. 

 

Ανάμεσα στις σελίδες του βιβλίου σου δίνω τις απαντήσεις, λύσεις και την καθοδήγηση που έχεις ανάγκη αυτή την εποχή, ενώ παράλληλα σου φανερώνω:

 

 • Τον ρόλο που παίζει η οικογένειά μας και οι φίλοι μας στην δημιουργία, ή την λύση, αυτών των προβλημάτων.
   

 • Ποιες είναι οι λάθος κινήσεις που μπορεί να κάνεις –επαναλαμβανόμενα- πώς να τις εντοπίσεις, να τις σταματήσεις, αλλά και με ποιες κινήσεις, δράσεις, αντιδράσεις και πρωτοβουλίες να τις αντικαταστήσεις.
   

 • Αλλά και πώς να μην προσπαθείς, μόνο για την προσπάθεια, αλλά να προσπαθείς, γιατί εκ των προτέρων γνωρίζεις, πως θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Εγώ είμαι σίγουρος ότι μπορείς να τα καταφέρεις

και σου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη!

Νίκος Σαπουντζής

End Results Certified Life & Business Coach

Speaker | Seminar & Workshop Leader | Συγγραφέας

Δημιουργός της Μεθόδου: H Δύναμη Των 5

Αγάπη Είναι... εξώφυλλο

Για να λάβεις το βιβλίο τώρα! Συμπλήρωσε το "καλό" σου email εδώ!

Νίκος Σαπουτζής

Λίγα λόγια για τον
Νίκο Σαπουντζή

Ο Νίκος είναι End Results Advanced Certified Life & Business Coach, Speaker, Seminar & Workshop Leader, καθώς και Συγγραφέας. Είναι επίσης ο Δημιουργός της Μεθόδου: "Η Δύναμη Των 5" και εργάζεται επί σειρά ετών με υπέροχους ανθρώπους, ομάδες, επιχειρηματίες και επιχειρήσεις που θέλουν να λύσουν τα προβλήματά τους και θέλουν να πετύχουν τους στόχους, τα θέλω και τα όνειρά τους.

 

Έχει βοηθήσει σε προσωπικό επίπεδο μέσα από 1:1 Coaching Συναντήσεις εκατοντάδες υπέροχους ανθρώπους από όλο τον κόσμο να βρούνε λύσεις και απαντήσεις σε θέματα που τους απασχολούσαν, αλλά και να υλοποιήσουν στόχους, όνειρα, θέλω και φιλοδοξίες που ήταν/είναι πολύ σημαντικά για αυτούς.

 

Αντίστοιχα, μέσα από το μονοπάτι της Μεθόδου του "Η Δύναμη των 5" έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες άτομα μέσα από τα σεμινάριά του, γεγονός που τον κατατάσσει στους πλέον επιφανείς End Results Life & Business Coaches.

 

Ο Νίκος είναι πιστοποιημένος NLP Trainer, από το American Union of NLP, Certified Basic Ericksonian Hypnotist πιστοποιημένος από το American Alliance of Hypnotists και Transactional Analysis Expert πιστοποιημένος από το Centre of Excellence UK.

Το 2010 απέκτησε το Life Skills Coaching Advanced Diploma, από το Stonebridge College, UK και το Level 4 Life Skills Coaching Advanced Award, από το National Qualification Framework, UK.

 

Επίσης το 2007 απέκτησε το Coaching Masteries Certification I, από το The International Association of Coaching, USA.

 

Κατέχει ένα Master in Science, από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, κι ένα Master in Business Administration (MBA), από το Kingston University - London U.K, ενώ το πρώτο του πτυχίο είναι από την Σχολή Νομικών και Οικονομικών Επιστημών, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 

Είναι End Results Life & Business Coach,  Συγγραφέας, μαραθωνοδρόμος, δημιουργός της Μεθόδου "Η Δύναμη Των 5" όπου χάρη στην εφαρμογή της δεν υπάρχει End Result... στόχος, θέλω, όραμα και όνειρο, που να μην μπορεί να υλοποιηθεί, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό ή επιχειρηματικό επίπεδο.

Και είναι στην διάθεσή σου για να σε βοηθήσει σε ό,τι είναι σημαντικό για σένα και θέλεις να αλλάξεις ή σε απασχολεί αυτή την εποχή.

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο logo
NLP logo
IAC logo
stonebridge logo
kingston university logo
coe logo
ncfe logo
aah logo

Έχω συνεργαστεί με εκατοντάδες ανθρώπους σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και με εταιρίες και οργανισμούς όπως...

goody's logo.png
μητροπολιτικο κολλεγιο logo.png
NATO logo.png
american farm school logo.png
mediterranean college logo.png
attica logo.png
εθνικο κεντρο δημοσιας διοικησης και αυτοδιοικησης logo.png
New Horizons Nigeria logo.png
ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ logo.png
papapostolou logo.png
todaylicious logo.png
4 all logo.png
siemens logo.png
flocafe logo.png
1.png
oriflame logo.png

Οι Τομείς Εξειδίκευσής μου

 • Προσωπική ζωή

 • Επαγγελματική Ζωή

 • Θέματα Προσωπικής Ανάπτυξης

 • Διαχείριση Βάρους

Προσφέρω

 • Personal Coaching

 • Home Study Courses

 • Σεμινάρια | Ομιλίες | Workshops

 • Βιβλία

bottom of page