top of page

Είσαι στο Success School για Life Coaches

Όπου η δική σου επιτυχία είναι η δική μας αποστολή.

To Success School για νέους επαγγελματίες Life Coaches, κάθε εβδομάδα σε ενημερώνει γύρω από θέματα που έχουν να κάνουν τόσο με τον ευρύτερο χώρο του Coaching, όσο και για τις δυνατότητες που έχεις ώστε να γίνεις ο επόμενος/η επόμενη  Επαγγελματίας Life Coach πάνω στο αντικείμενο που ΕΣΥ επιδιώκεις και επιθυμείς μέσα από τα Προγράμματά μας, την Εκπαίδευσής σου, αλλά και την Πιστοποίησή σου μαζί μας. 

​Γι' αυτό βεβαιώσου πως ό,τι λαμβάνεις από το info@successlab.gr καταλήγει στην κύρια/εισερχόμενη αλληλογραφία σου, ενώ αν έχεις ερωτήσεις/απορίες ή θέλεις να κουβεντιάσουμε οτιδήποτε πάνω στο θέμα αυτό, γράψε μου στο info@successlab.gr και θα φροντίσω να σου απαντήσω το συντομότερο δυνατό.

H δική σου επιτυχία είναι η δική μας αποστολή.

Success School για Life Coaches

Αυτό το Σχολείο εκπαιδεύει και πιστοποιεί

τους καλύτερους Life Coaches στον κόσμο

και τους δείχνει βήμα βήμα

πώς να έχουν μια επικερδή και επιτυχημένη πορεία

ως Επαγγελματίες Life Coaches

Τι λένε και τι
Πετυχαίνουν όσοι
Συνεργάζονται
μαζί μου.

photo 3_edited.jpg

Κυριακή Κωνσταντίνου
ΧΧΧΧΧΧΧ | Κύπρος

Όταν αρχικά είδα την ανάρτηση για την πιστοποίηση του Life Coach μέσα από το Success School for Life Coaches, σκέφτηκα ότι μάλλον θα είναι μία απ΄τα ίδια.

 

Όμως ως ήδη Πιστοποιημένη Life Coach ήθελα να διευρύνω τις γνώσεις μου και αποφάσισα να το ψάξω λίγο περισσότερο. Και όταν είδα το πρόγραμμα ομολογώ ότι το περιεχόμενό του, μου κίνησε σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό το ενδιαφέρον. 

 

Όταν ξεκινήσαμε, από το πρώτο μάθημα, ενθουσιάστηκα με το πάθος και τη μεταδοτικότητα του εκπαιδευτή.  Η αγάπη του γι΄ αυτό που κάνει αποτυπωνόταν σε κάθε μας συνάντηση, σε κάθε e-mail που λαμβάναμε από αυτόν. 

 

Ο Νίκος Σαπουντζής είναι ένας καταπληκτικός δάσκαλος με πάρα πολλές γνώσεις και εμπειρία στον τομέα του. 

 

Όλο αυτό που έζησα ήταν για μένα ένα μαγικό ταξίδι γνώσης, σε πολλές πτυχές του Coaching, αγγίζοντας πολλούς τομείς και συνδυάζοντας τη γνώση αυτή με παραδείγματα και επιστημονική τεκμηρίωση.

 

Λαμβάνοντας μέρος σε αυτό το πρόγραμμα έχω ενδυναμωθεί ως Life Coach, πήρα περισσότερα πρακτικά εργαλεία και έχω γνωρίσει και άλλους ανθρώπους οι οποίοι παθιάζονται με το Life Coaching όσο και εγώ.

 

Θα χρησιμοποιήσω όλα όσα έχω πάρει πρώτα στον εαυτό μου, στις προσωπικές συνεδρίες με τους πελάτες μου, αλλά και σε εργαστήρια/σεμινάρια που θα ήθελα να διοργανώσω ως εκπαιδεύτρια Life Coach!

 

H εμπειρία ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ, ήδη μου λείπουν ο δάσκαλος και οι συνοδοιπόροι μου!!

Συστήνω το Success School For Life Coaches ανεπιφύλακτα! 

 

Screen Shot 2022-05-10 at 17.55.10.png

ΜΧΧΧΧΧ
Life Coach | Κύπρος

Μέσα από αυτό το Πρόγραμμα για Νέους Επαγγελματίες Coaches, εμπλούτισα τις γνώσεις, τις εμπειρίες, τις τεχνικές, και την εργαλειοθήκη μου.

 

Απέκτησα εφόδια να συνεχίσω το ταξίδι της ζωής μου με θετικές αλλαγές, με περισσότερη αυτοπεποίθηση, άλλαξα νοοτροπία ανάπτυξης και επιτυχιών, ανέπτυξα νέες δυνατότητες και ξεδίπλωσα τα ταλέντα μου.

 

Όλα αυτά οδηγούν στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και συγχρόνως στην πρόοδο μου ως Coach.

 

Φυσικά δεν μπορώ να μην αναφέρω την ανυπομονησία για τις συναντήσεις της ομάδας μας.

Αυτό για μένα ήταν πολύ σημαντικό, επειδή ένα εκπληκτικά ωραίο κλίμα, που απέπνεε σιγουριά, ασφάλεια, εμπιστοσύνη και υπήρχαν όλα τα κατάλληλα μέσα για να δεθεί η ομάδα αρμονικά έκανε την εμπειρία της εκπαίδευσής μου ως Coach ακόμη πιο σημαντική.

 

Ο δάσκαλος Νίκος Σαπουντζής, ήταν πάντα εκεί να μας εμπνέει, να μας βοηθά ή να μοιράζεται μαζί μας συμβουλές, εμπειρίες και γνώσεις , όπως ακριβώς κάνουν και οι καλοί προπονητές με τους παίχτες της ομάδας τους.

 

Εμπιστεύτηκα τον καλύτερο δάσκαλο για την εμπειρία μου ως Coach και η αλλαγή και εξέλιξη και υποστήριξη συνεχίζει. Δάσκαλε είμαι ευγνώμων για όσα μου προσφέρεις!

niki.jpg

Νίκη Παπαποστόλου | Τreasury Manager 
ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ HEALTHCARE TECHNOLOGIES

Κάνοντας την εγράφη μου στο Master Life Coaching Training Certification και μέσα από την αλληλεπίδραση που είχα με τον Νίκο αλλά και την υπόλοιπη ομάδα, βρήκα το νόημα και έβαλα στόχους για την υλοποίηση των αλλαγών που επιθυμώ...

 

Eνώ κατάφερα να ισορροπήσω σκέψεις, βρήκα καλύτερους τρόπους αντιμετώπισης θεμάτων που αφορούν τις διαπροσωπικές μου σχέσεις, κέρδισα πρακτικές που με βοήθησαν στην καλύτερη επικοινωνία με τα παιδιά μου.

 

Όλες οι τεχνικές και οι μέθοδοι που διδαχθήκαμε είναι πάρα πολύ βοηθητικές και θα αποτελέσουν την βάση για την μελλοντική μου πορεία ως Life Coach.

 

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη με το σύνολο του προγράμματος.

88160510_10206250902668795_1304029062649348096_n.jpg

Αργυρώ Καθέρη | H.R. Manager
ΚΑΘΕΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

Από καιρό είχα το ενδιαφέρον να μάθω για το Life Coaching μιας και κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος ως τρόπος επίλυσης προβλημάτων και επίτευξης στόχων στη σύγχρονη κοινωνία.

 

Παρακολούθησα αρκετά σεμινάρια με διαφορετικούς εκπαιδευτές χωρίς να με εμπνεύσει κανένας ουσιαστικά. Μετά που παρακολούθησα ένα σεμινάριο του Νίκου Σαπουντζή o οποίος αμέσως με κέρδισε ως άνθρωπος με την αισιοδοξία του, το πάθος του για αυτό που κάνει, τη μεταδοτικότητά του και τις γνώσεις του.

 

Με αιτία την αγάπη μου για τον άνθρωπο και αφορμή τον Νίκο, παρακολούθησα το Πρόγραμμα και έγινα Πιστοποιημένη Life Coach.

 

Μέσα από το πρόγραμμα κέρδισα πολλές γνώσεις και εμπειρίες, εφόδια για μια καλύτερη ζωή, που μπορώ να εφαρμόζω καθημερινά για να βοηθώ τόσο εμένα τη ίδια όσο και άλλους που έχουν ανάγκη.

photo 3.png

Κυριακή Δημητρίου
Life Coach | Κύπρος

Όταν πληροφορήθηκα για το Master Life Coaching Training Certification, το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι πρέπει να το παρακολουθήσω.

 

Η πιο μεγάλη μου αμφιβολία μου ήταν ο χρόνος. Δυσκολεύτηκα αρκετά αλλά τα κατάφερα. Έχει αρκετά χρόνια που ήθελα να ολοκληρώσω αυτόν τον στόχο. Τελικά τον πέτυχα μετά από 6 χρόνια.

 

Θεωρώ ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο το lockdown, οι σκέψεις, οι ανησυχίες- όλα αυτά τα συναισθήματα που πέρασαν από το μυαλό μου κατά την διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Νιώθω πολύ καλά που εκπλήρωσα ακόμη ένα στόχο που είχα στις προσωπικές σημειώσεις μου.

 

Είναι κάτι που ήθελα εδώ και πολλά χρόνια να κάνω και τώρα όταν αποφασίσω να ασχοληθώ επαγγελματικά ως Life Coach γνωρίζω ότι έχω τις κατάλληλες γνώσεις και ότι μπορώ να βοηθήσω άτομα που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Η εμπειρία μου από την συμμετοχή μου στο πρόγραμμα ήταν καταπληκτική.

 

Σίγουρα από αυτή την συνεργασία παίρνω μαζί μου γνώση. Γνώση την οποία ήθελα πολύ να αναπτύξω σε κάποια φάση της ζωής μου.

 

Υπάρχει ένα πιστοποιητικό Life Coach τώρα στα χαρτιά μου που ξέρω πώς θα μπορέσω να αξιοποιήσω.

 

Τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό, γνώρισα ένα εξαιρετικό άνθρωπο, Life Coach και Μέντορα, τον Νίκο Σαπουντζή.

 

Με ιδιαίτερη αγάπη & ευγνωμοσύνη,

Νίκος Σαπουντζής

End Results Life & Business Coach 

NLP Trainer | Speaker & Seminar Leader | Συγγραφέας

Δημιουργός της Μεθόδου "Η Δύναμη των 5"

bottom of page