top of page

H δική σου επιτυχία είναι η δική μας αποστολή.

Success School για Life Coaches

 

Το Σχολείο που εκπαιδεύει και πιστοποιεί

τους καλύτερους Life Coaches στον κόσμο

και τους δείχνει βήμα βήμα

πώς να έχουν μια επικερδή και επιτυχημένη πορεία

ως Επαγγελματίες Life Coaches

Για να λάβεις ενημέρωση για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα, τις Πιστοποιήσεις και την Επαγγελματική/Επιχειρηματική Υποστήριξη που μπορείς να έχεις ως Νέος Life Coach μέσα από το Success School συμπλήρωσε το "καλό" σου email εδώ!
 

Οι Life Coaches του Success School καταφέρνουν/έχουν/λαμβάνουν...

 

  • , αυτό το Workbook, που μπορείς να αποκ

  • θήσει να εντοπίσεις, αλλά και να ξεπεράσεις,

  • Είμαι σε θέση να γνωρίζω, ότι εφαρμόζοντας

  • που θα βρεις στις σελίδες του,
  • γώ είμαι σίγουρος ότι μπορείς

 

"... Ξεκίνησα το Πρόγραμμα Coaching με επιφύλαξη. Γρήγορα όμως ανακάλυψα ότι ο χρόνος που αφιέρωνα στο πρόγραμμα ήταν ο πιο δημιουργικός προσωπικός χρόνος που αφιέρωνα μέσα στην βδομάδα.

 

Μας δόθηκε ένας απίστευτος όγκος εργαλείων που πλέον μπορώ να έχω σαν οδηγό σε οποιαδήποτε στιγμή και για οποιοδήποτε θέμα προκύψει στην δική μου καριέρα ως Coach και ο διαδραστικός - βιωματικός τρόπος με τον οποίο έγιναν τα online εργαστήρια βοήθησε πολύ στην αφομοίωση των γνώσεων και των μοντέλων-θεωριών.

 

Ο κ. Σαπουντζής είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και δάσκαλος και κάθε συναναστροφή μαζί του αποτελεί όφελος. Γι' αυτό και έχει τις υψηλότερες συστάσεις μου ως Coach και Μέντορας.

 

Συνιστώ ανεπιφύλακτα τα Προγράμματά του σε όποιον επιθυμεί να ακολουθήσει καριέρα του Coach, αλλά και σε όποιον επιθυμεί να αναβαθμίσει τις δεξιότητες του σαν επαγγελματίας / επιχειρηματίας Coach."

 

Άννα Μιχαηλίδου | Coach + HR Manager

DSCF4097.jpg

Λίγα λόγια για τον
Νίκο Σαπουντζή ...
Ιδρυτή/Δημιουργό του Success School για Life Coaches

Ο Νίκος είναι End Results Advanced Certified Life & Business Coach, Speaker, Seminar & Workshop Leader, καθώς και Συγγραφέας. Είναι επίσης ο Δημιουργός της Μεθόδου: "Η Δύναμη Των 5" και εργάζεται επί σειρά ετών με υπέροχους ανθρώπους, ομάδες, επιχειρηματίες και επιχειρήσεις που θέλουν να λύσουν τα προβλήματά τους και θέλουν να πετύχουν τους στόχους, τα θέλω και τα όνειρά τους.

 

Έχει βοηθήσει σε προσωπικό επίπεδο μέσα από 1:1 Coaching Συναντήσεις εκατοντάδες υπέροχους ανθρώπους από όλο τον κόσμο να βρούνε λύσεις και απαντήσεις σε θέματα που τους απασχολούσαν, αλλά και να υλοποιήσουν στόχους, όνειρα, θέλω και φιλοδοξίες που ήταν/είναι πολύ σημαντικά για αυτούς.

 

Αντίστοιχα, μέσα από το μονοπάτι της Μεθόδου του "Η Δύναμη των 5" έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες άτομα μέσα από τα σεμινάριά του, γεγονός που τον κατατάσσει στους πλέον επιφανείς End Results Life & Business Coaches.

 

Ο Νίκος είναι πιστοποιημένος NLP Trainer, από το American Union of NLP, Certified Basic Ericksonian Hypnotist πιστοποιημένος από το American Alliance of Hypnotists και Transactional Analysis Expert πιστοποιημένος από το Centre of Excellence UK.

Το 2010 απέκτησε το Life Skills Coaching Advanced Diploma, από το Stonebridge College, UK και το Level 4 Life Skills Coaching Advanced Award, από το National Qualification Framework, UK.

 

Επίσης το 2007 απέκτησε το Coaching Masteries Certification I, από το The International Association of Coaching, USA.

 

Κατέχει ένα Master in Science, από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, κι ένα Master in Business Administration (MBA), από το Kingston University - London U.K, ενώ το πρώτο του πτυχίο είναι από την Σχολή Νομικών και Οικονομικών Επιστημών, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 

Είναι End Results Life & Business Coach,  Συγγραφέας, μαραθωνοδρόμος, δημιουργός της Μεθόδου "Η Δύναμη Των 5" όπου χάρη στην εφαρμογή της δεν υπάρχει End Result... στόχος, θέλω, όραμα και όνειρο, που να μην μπορεί να υλοποιηθεί, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό ή επιχειρηματικό επίπεδο.

Και είναι στην διάθεσή σου για να σε βοηθήσει σε ό,τι είναι σημαντικό για σένα και θέλεις να αλλάξεις ή σε απασχολεί αυτή την εποχή.

1.png
8.png
4.png
3.png
5.png
2.png
6.png
7.png

Έχω εκπαιδεύσει.... συνεργαστεί με εκατοντάδες ανθρώπους σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και με εταιρίες και οργανισμούς όπως...

goody's logo.png
μητροπολιτικο κολλεγιο logo.png
NATO logo.png
american farm school logo.png
mediterranean college logo.png
attica logo.png
εθνικο κεντρο δημοσιας διοικησης και αυτοδιοικησης logo.png
New Horizons Nigeria logo.png
ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ logo.png
papapostolou logo.png
todaylicious logo.png
4 all logo.png
siemens logo.png
flocafe logo.png
1.png
oriflame logo.png
bottom of page