top of page

10 Συμπεριφορές Και Συμβουλές Για Να Ανακαλύψεις Τον Άνδρα Της Ζωής Σου


Σου αξίζει μια σχέση ζωντανή, αυθεντική, γεμάτη ερωτισμό και πάθος. Όμως αν δεν την έχεις ήδη βρει, μπορείς να ακολουθήσεις τις παρακάτω σπουδαίες συμπεριφορές/συμβουλές, και δες τι θα γίνει!

1. Επίλεξε μια στάση προσμονής σε όλες εκείνες τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου.

Με το να «φορτώνεις» την εικόνα του ιδανικού συντρόφου με πάρα πολλά «πρέπει», το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις ένα πρότυπο συντρόφου που δεν έχει ακόμη περπατήσει στην επιφάνεια της γης. Διάλεξε με προσοχή τα «πρέπει» του ερωτικού σου συντρόφου και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν χωρίς καμία επιπλέον προσπάθεια από μέρους σου.

2. Μην προσφέρεις την αποκλειστικότητα στην πιθανή σου σχέση μέχρι να δεσμευτείτε και οι δύο.

Τώρα τελευταία γνώρισες ένα θαυμάσιο άνδρα και περνάτε αρκετό χρόνο μαζί. Πρέπει να σταματήσεις να βλέπεις άλλους, σωστά; Λάθος. Αν ακόμη δεν έχει γίνει συζήτηση για αποκλειστικότητα και δέσμευση σε μια κοινή πορεία, οφείλεις να έχεις ανοικτές τις επιλογές σου. Δεν σου προτείνω κάποιο φθηνό παιχνίδι εξουσίας, απλά σου προτείνω να διατηρήσεις εσένα στο κέντρο του προσωπικού σου σύμπαντος και όχι κάποιον πρίγκιπα που θα καλπάσει για να σε σώσει.

3. «Μαλάκωσε» τη γλώσσα του σώματος σου.

Συνήθως όταν είμαστε στα πρώτα ραντεβού και μας κατακλύζουν όλες αυτές οι ανασφάλειες για το πώς μας βλέπουν οι άλλοι, ασυναίσθητα υιοθετούμε μια αμυντική στάση η οποία απέχει πολύ από το να θεωρηθεί ρομαντική. Χαλάρωσε τους ώμους σου, λύσε τα χέρια σου, μαλάκωσε την έκφραση σου και όλα θα πάνε καλά

4. Μην προτρέχεις.

Οι σκέψεις του τύπου «είναι άραγε ο σωστός;», «πως θα μοιάζουν τα παιδιά μας;», «θα με αποδεχθεί η οικογένεια του;», πρέπει να περιμένουν την ώρα και την σειρά τους. Το μόνο που θα καταφέρεις με αυτές τις σκέψεις είναι να αγχωθείς και να φοβίσεις τον άτυχο που βρέθηκε απέναντι σου.

5. Μοιράσου τα συναισθήματα σου χωρίς να τον φιλοδωρήσεις με περιττές ευθύνες.

Ανέλαβε την ευθύνη αυτών που αισθάνεσαι και μην του φορτώνεις το ρόλο του δημιουργού τους. Το να πεις: «με έχεις νευριάσει πολύ που άργησες», είναι πολύ διαφορετικό από το: «όταν με στήνεις μισή ώρα νιώθω ότι δεν δίνεις την απαραίτητη σοβαρότητα στην σχέση μας». Στην πρώτη περίπτωση η ευθύνη των συναισθημάτων σου είναι δική του, στην δεύτερη δική σου.

6. Μην υποδύεσαι κάτι που δεν είσαι.

Πόσες φορές έκρυψες τον αληθινό εαυτό σου στα πρώτα ραντεβού; Ο φόβος ότι όλες αυτές -οι ανατριχιαστικά περίεργες- λεπτομέρειες του παρελθόντος σου, θα τον τρομάξουν και θα φύγει, σε έκαναν να είσαι μια άλλη από αυτή που είσαι πραγματικά. Εκτός και αν αυτές οι λεπτομέρειες περιλαμβάνουν τα κόκαλα της προηγουμένης σχέσης σου στοιβαγμένα μέσα στην κατάψυξη, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε. Το αντίθετο. Με το να κρύβεσαι, δυναμιτίζεις τη σχέση πριν αυτή ξεκινήσει.

7. Δώσε λιγότερα και ζήτα περισσότερα.

Μπορεί να νομίζεις ότι για να σε ερωτευτεί ο άντρας που έχεις απέναντι σου πρέπει να του κάνεις το δείπνο, να του αγοράσεις το πιο ακριβό πουκάμισο, να του πλύνεις το αυτοκίνητο, ή να βγάλεις βόλτα το σκυλί του. Μέγα λάθος. Οι άντρες ερωτεύονται τις γυναίκες που τους επιτρέπουν να αποδείξουν ότι είναι ικανοί να προσφέρουν. Ο άντρας που θα σε αγαπήσει, θα θέλει να σε ευχαριστήσει, να σου προσφέρει, να σε κάνει να νιώθεις καλά. Άστον να το κάνει.

8. Διατήρησε ένα υγιή εγωισμό.

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν την τάση να βάζουν μπροστά τις ανάγκες του συντρόφου τους. Καθόλου καλό. Ο άντρας έλκεται από μια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και που την χαρακτηρίζει η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση. Όλα, ιδιαίτερα ερωτικά στοιχεία της προσωπικότητας μια γυναίκας.

9. Άσε το μέτρο στο σπίτι.

Είναι πολύ κοντός, πολύ ψηλός, πολύ χοντρός, πολύ αδύνατος, πολύ φτωχός, πολύ πλούσιος, (ναι, παίζει και αυτό). Πολλές φορές οι γυναίκες έχουν την τάση να μετράνε τον άντρα σε σχέση με την ιδανική εικόνα που έχουν στο μυαλό τους. Αν δεν σου είναι εντελώς αποκρουστικός, επίτρεψε στον εαυτό σας τουλάχιστον δύο ραντεβού, ώστε να έχετε την ευκαιρία να τον γνωρίσετε καλύτερα. Και που ξέρεις… μπορεί όντως η πρώτη εντύπωση να απατά.

10. Τα μαθηματικά του έρωτα μας ενημερώνουν ότι αν πεις το λάθος πράγμα στον σωστό άνδρα, μας κάνει λάθος αποτέλεσμα.

Όσο είσαι αυθεντική και μιλάς μέσα από την καρδιά σου δεν χρειάζεται να φοβάσαι τίποτα. Ο κατάλληλος άνδρας θα αντιληφθεί την ουσία σου και θα συντονιστεί μαζί σου.

Θα ήθελα πολύ να μάθω την γνώμη και τις σκέψεις σου γι’ αυτές τις 10 Συμβουλές/Συμπεριφορές. Ποια/ποιες από αυτές πιστεύεις ότι πρέπει να αλλάξεις και να βάλεις άμεσα σε εφαρμογή;

Χαμογέλα σε κάθε ευκαιρία. Όχι γιατί η ζωή είναι εύκολη ή τέλεια, ή όπως ακριβώς θα ήθελες, αλλά επειδή έχεις επιλέξει να είσαι ευτυχισμένη/ος και ευγνώμων για όλα τα καλά πράγματα που έχεις και για όλα τα προβλήματα που ξέρεις ότι δεν έχεις.

Θα τα πούμε ξανά σύντομα,

Νίκος

ΥΓ. Αν έχεις φίλους, γνωστούς, συγγενείς ή συναδέλφους/συνεργάτες που ξέρεις ότι κάτι τέτοιο θα τους ενδιέφερε και θα τους βοηθούσε, προώθησέ τους αυτό το post τώρα.


Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Ζήλια

bottom of page